Παιδική κωμωδία από τη Θεατρίνη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-30, 12:33:06
Παιδική κωμωδία από τη Θεατρίνη

Βασισμένη στον μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης»

 

Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη ξεκινά τη θεατρική σεζόν με παιδική θεατρική κωμωδία, βασισμένη στον μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».

Το νέο θεατρικό έργο με τίτλο «Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» είναι η ιστορία δύο ποντικών, τα οποία ως ξαδέρφια αποφασίζουν να επισκεφθεί ο ένας τον άλλον, η Ρόζι για διακοπές στην εξοχή και ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη.

 Η Ρόζι μαθημένη στη ζωή της πόλης περνά δύσκολα στην εξοχή και αποφασίζει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα. Ο Μανολιός από την άλλη σκέφτεται να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη και να αφήσει τους φίλους και το σπίτι του στην εξοχή. Ομως και εκείνος, αφού γνωρίσει από κοντά τους κινδύνους και την ανήσυχη ζωή της πόλης, γυρίζει αμέσως στο σπίτι του. Μέσα από τα αστεία παθήματά τους και οι δύο καταλαβαίνουν πως όπως το σπίτι τους δεν θα βρουν πουθενά και έτσι επιστρέφουν στη μέχρι τώρα ζωή τους, ο καθένας στον τόπο του.

Κωμικοί χαρακτήρες, αστείοι διάλογοι, χορογραφίες και τραγούδια συνθέτουν κωμική παιδική παράσταση.

 Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία, δραματουργία της Συνοδής Φουκαλά, μουσική επιμέλεια, χορογραφίες από την Εύα Βούλγαρη, ηχοληψία από τον Γιάννη Ευστρατιάδη, σκηνικά Νίκος Νίτης, Δώρα Ορφανίδου, μουσική Αντωνία Κιουπελόγλου. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης Δήμητρα Παππά, Τόνια Κιουπελόγλου, Εύα Βούλγαρη, Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη.

H παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, καθώς θα ανεβεί και την επόμενη ημέρα 10 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί και 17.30 το απόγευμα στον ίδιο χώρο. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σχολεία, νηπιαγωγεία, πολιτιστικούς συλλόγους και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906842332, email annamariapanagiotaki@gmail.com. Υπεύθυνη είναι η Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=