Το Θέατρο Τέχνης στην Παλαιά Ηλεκτρική

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-17, 15:41:32
Το Θέατρο Τέχνης στην Παλαιά Ηλεκτρική

Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει το εμβληματικό έργο των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε «Oλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία», σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στις 9 μ.μ. στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε στην Αθήνα, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν της οδού Φρυνίχου. Παράλληλα περιοδεύει σε επιλεγμένες πόλεις, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του Θεάτρου Τέχνης με το κοινό εκτός Αθηνών.

Ενα έργο με λόγο καθημερινό και υπερβατικό, που ακουμπά στην καρδιά, αλλά δίνει γροθιά στο στομάχι. Ολοι μας σε όλες τις φράσεις. Τόσο τρομακτικά οικείο. Ενα υπέροχο κράμα, με δραματικό γέλιο και κωμικό δάκρυ.

Τη μετάφραση του έργου υπογράφει ο Αχιλλέας Καλαμάρας, τη σκηνοθεσία ο Κωστής Καπελώνης, τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών ο Σταμάτης Κραουνάκης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης επιμελήθηκε η Ελλη Λιδωρικιώτη, την κίνηση η Φαίδρα Σούτου και το μουσικό περιβάλλον ο Βάιος Πράπας.

Τα τραγούδια και τα μουσικά θέματα, βασισμένα σε λαϊκές ιταλικές μελωδίες, επεξεργάστηκαν από κοινού ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Βάιος Πράπας. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Τζένη Κόλλια και βοηθός σκηνογράφου η Θεοδώρα Βεστάρχη.

Παίζουν οι ηθοποιοί Βασιλική Δέλιου, Γιάννα Μαλακατέ και Ράνια Παπαδάκου.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 12 και 10 ευρώ και προπώληση στο κατάστημα «Κεχαΐδης Μουσική - Ηχος - Φως» 28ης Οκτωβρίου 118Α, τηλέφωνο 2421037891.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=