Παιδική παράσταση σε Αλμυρό και Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-04, 12:16:23
Παιδική παράσταση σε Αλμυρό και Βόλο

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι «Ο παπουτσωμένος γάτος» μεθαύριο Σάββατο 6 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 7.00 μ.μ. και την Κυριακή 7 Απριλίου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στον Βόλο στις 12.00 μ. και 5.30 μ.μ.

Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Σαρλ Περό το 1812 και από τότε ο πιο παιχνιδιάρης γάτος όλων των παραμυθιών αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Το έργο είναι συνάμα και διδακτικό, γιατί αναφέρεται στο το πώς δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα από τη διαφορετικότητα, στο δίκαιο και το άδικο, στην επιπολαιότητα και το κόστος της, στην ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, στην επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και στην τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης.

Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης, τη μουσική έγραψε η Ελένη Καρβέλη. Τους στίχους της Ερίνας Αναστασίου ερμηνεύουν ζωντανά στη σκηνή οι ηθοποιοί, σε συνδυασμό με τα μουσικά όργανα που παίζουν οι έμπειροι ηθοποιοί.

Η ζωγραφική του σκηνικού είναι της Πασχαλίας Ζαπάλτα, ενώ την παράσταση «έντυσε» με τα υπέροχα κοστούμια η Σήλια Δεμίρη. Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου, Σάββας Γραμματικός, Ελενα Αθανασοπούλου και Πέτρος Γρύλλος.

Η τιμή εισιτηρίου είναι στην προπώληση 8 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Προπώληση Μουσικός Οίκος «Κεχαΐδης» στον Βόλο και στον Αλμυρό στο βιβλιοπωλείο «Βούλγαρη». Το τηλέφωνο για πληροφορίες είναι 6973056635.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=