Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας επιστρέφει στον Βόλο με μια ανατρεπτική κωμωδία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-07, 12:44:29
Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας επιστρέφει στον Βόλο με μια ανατρεπτική κωμωδία

Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας, μετά από τρία χρόνια, επιστρέφει στον Βόλο με τις "Λευκές Σελίδες" του Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Μια ανατρεπτική κωμωδία με τους Ντόρα Αυλωνίτου - Γιάννη Τσούκα αλλά και τη φωνή του Χάρη Ρώμα.

Γέλιο και δάκρυ, χιούμορ και συγκίνηση εναλλάσσονται με μια άψογη αρμονία στην παράσταση «Λευκές Σελίδες».
Το κείμενο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη είναι ισορροπημένο και βάζει το κοινό σε μια λυτρωτική διάθεση. Ευαισθησία, αποφασιστικότητα, αγωνία. Όλα τα συναισθήματα «ντυμένα» με εξαιρετικές μουσικέςεπιλογές.

Το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει αμείωτο και τα 70 λεπτά που διαρκεί η παράσταση. Η Ντόρα Αυλωνίτου και ο Γιάννης Τσούκας (ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία) δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό. Μια γυναίκα και ένας άντρας, ένας άντρας που μεταμορφώνεται… Δυο γυναίκες επί σκηνής αναμετρώνται, αυτοσαρκάζονται, λύνουν μυστήρια!

Υπόθεση

Η Ελένη Μαστέλου ανακαλύπτει στο γραφείο του νεκρού συζύγου της μια ερωτική αλληλογραφία. «Λέλα», το όνομα που υπογράφει το κάθε γράμμα. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης της γυναίκας αυτής φέρνει την Ελένη αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη! Ποια είναι πραγματικά η Λέλα και τι ρόλο έπαιξε στη ζωή του Αλέξανδρου; Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα τελικά για τον καθένα από μας; Μπορούμε να αντέξουμε την αλήθεια; Μέσα από την κωμική προσέγγιση μιας τραγικής ιστορίας οι δύο ήρωες παρουσιάζουν ο καθένας την δική του εκδοχή οδηγώντας μας στην ανατροπή και το αληθινό μήνυμα... Μια κωμωδία με συγκίνηση και ένα δράμα με πολύ γέλιο.

Κείμενο: Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας

Παίζουν: Ντόρα ΑυλωνίτουΓιάννης Τσούκας,

τη φωνή του δανείζει ο Χάρης Ρώμας

Φωνή: Κώστας Ζέκος

Φωτογραφίες: Δήμητρα Σταμελάκη

Artwork: Κατερίνα Δαμιανάκου

Ενορχήστρωση “Bang – Bang”: Μάριος Καραμπότης

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, Χατζηαργύρη 89 με Ρήγα Φεραίου, στον Βόλο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21.00. Εισιτήρια: 8€ (μειωμένο-προπώληση) και 10€ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://goo.gl/8FtJSX, Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots, στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στο Βόλο Δημητριάδους 84 και Ερμού 174.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=