Συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-05, 14:08:17
Συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου στον Βόλο

Το «όμορφο όνειρό τους» παρουσιάζουν η  Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος  σήμερα  Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 21.30 στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου,  ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Μία νέα παράσταση - πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί  Θέμης Καραμουρατίδης – πιάνο, Μανώλης Γιαννίκιος - τύμπανα, Αρης Ζέρβας - τσέλο, Γιώργος Κάστανος - κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο, Λάμπης Κουντουρόγιαννης -  ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Νίκος Μέρμηγκας - μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, Γιώργος Μπουλντής - ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, synth bass.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τις ενορχηστρώσεις ο Θέμης Καραμουρατίδης, βοηθός ενορχηστρωτή είναι ο Αρης Ζέρβας. Σχεδιασμός  και εκτέλεση φωτισμών Περικλής Μαθιέλλης, ηχοληψία Γιάννης Παξεβάνης  – Αντώνης Ζαχόπουλος.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=