Ο Θανάσης Λάλας και η «Εφοδος στον ουρανό» στο Public Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-07, 16:03:39
Ο Θανάσης Λάλας και η «Εφοδος στον ουρανό» στο Public Βόλου

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 7μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Public, στον Βόλο, το βιβλίο του Θανάση Λάλα «Εφοδος στον ουρανό». Πρόκειται για 21+2 συναντήσεις του Θανάση Λάλα με προσωπικότητες που βράβευσε η σουηδική Ακαδημία με Νόμπελ. Ενα βιβλίο που απαντάει σε βασικά ερωτήματα που απασχολούν όλους μας.

Μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται είναι: Ποσό ρόλο παίζει το DNA στον δρόμο που θα τραβήξουμε στη ζωή μας; Ο άνθρωπος γεννιέται ή γίνεται αυτό που τελικά είναι; Υπάρχει ταλέντο; Οι επιρροές ή οι επιλογές είναι πιο καθοριστικές στη ζωή μας; Τι βάζει τον χρόνο με την πλάτη στο έδαφος; Ποσό τα ατυχήματα είναι η τύχη μας; Αρρωσταίνει το μυαλό; Θεραπεύεται η ψυχή; Πώς δημιουργούνται οι μύθοι;

Θα μιλήσει ο εικαστικός Γιάννης Μιχαηλίδης και ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης και θα παρουσιαστούν βίντεο  συναντήσεων με μύθους της εποχής μας: Η συνάντηση με τον Ζοζέ Σαραμάγκου στο σπίτι του, στο Λαντσαρότε (video). Η συνάντηση με την Ντόρις Λέσινγκ στο σπίτι της στο Λονδίνο (video). Ο Σιμόν Πέρες μιλώντας από το δωμάτιο της εξουσίας και λέγοντας αυτά που δεν πιστεύουν τα αυτιά μας (video).

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=