Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Αγγελικής Θάνου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-05, 11:53:36
Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Αγγελικής Θάνου

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΗΡΑ εκδοτική το νέο βιβλίο για παιδιά  της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο «Το αγόρι που αγαπούσε το ουράνιο τόξο» με εικόνες του Σταμάτη Παπαδήμου. Πρόκειται για ένα παραμύθι που αναφέρεται στην ψυχική ανάταση και την συναισθηματική ευφορία που προκαλεί η υγιής και αμφίδρομη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 9 ετών.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου αυτού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαίου 2018, στις 7 το απόγευμα, στο δροσερό κήπο του Domino Café, Κ. Καρτάλη 150. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Έλενα Νταβλαμάνου, Εκπαιδευτικός στην Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» και Συγγραφέας καθώς και η ίδια η Συγγραφέας.

Την παρουσίαση θα συνοδέψουν με τραγούδι και μουσική οι μαθητές της Α΄ τάξης του 22ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, η Αθηνά Νικολίδου Εκπαιδευτικός και η Αρετή Κατσαγεωργίου Μηχανολόγος – Μηχανικός. Το παραμύθι θα αφηγηθεί η συγγραφέας του. Συμμετέχουν με δραματοποίηση και παιχνίδια ρόλων τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας και του Κ.Δ.Α.Π. Ελ – Λα (Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού) με εμψυχώτρια τη Νηπιαγωγό Φωτεινή Φιλίππου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=