Φυγάς στις ΗΠΑ συμφώνησε να παραδοθεί αν η αφίσα «καταζητείται» συγκεντρώσει 15.000 like

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-23, 09:42:19
Φυγάς στις ΗΠΑ συμφώνησε να παραδοθεί αν η αφίσα «καταζητείται» συγκεντρώσει 15.000 like

Να παραδοθεί αν η αφίσα με την οποία καταζητείται συγκεντρώσει περισσότερα από 15.000 like στα social media στα οποία έχει αναρτηθεί, συμφώνησε ένας φυγάς στις ΗΠΑ.

Ο 29χρονος Τζος Σιμς ο οποίος πιστεύεται ότι κρύβεται κάπου στη Νέα Υόρκη, ήρθε στην πρωτότυπη αυτή συμφωνία παράδοσης με αστυνομικότμήμα στο Κονέκτικατ.

Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούν επτά εντάλματα σύλληψης για διάφορες υποθέσεις ανάμεσα στις οποίες η διατάραξη της κοινής ειρήνης και ο κίνδυνος τραυματισμού ανηλίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικό από το τμήμα στην πόλη Τόρινγκτον, ο Σιμς επικοινώνησε με τις αρχές μέσω Facebook και έκανε την πρόταση η οποία, στη συνέχεια, έγινε δεκτή.

Ο ίδιος αστυνομικός, μάλιστα, υποστηρίζει ότι στη διαπραγμάτευση ο Σίμονς αρχικά έθεσε το όριο στα 20.000 likes. «Είναι δύσκολο αλλά μπορεί να γίνει» σχολίασε ο ένστολος για τη συμφωνία που έκανε.

Παράλληλα στην δική του ανάρτηση στο Facebook με την οποία έγινε γνωστή η περίπτωση, ο αστυνομικός καλεί τους πολίτες αν γνωρίζουν πού κρύβεται ο 29χρονος να ενημερώσουν τις αρχές και να γλιτώσουν το τμήμα από ορισμένα έξοδα.

Το Associated Press επικοινώνησε με τον φυγά ο οποίος υποστήριξε ότι με την πρότασή του αυτή ήθελε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους αστυνομικούς μετά τον τόσο κόπο που έχουν κάνει για να τον εντοπίσουν υποστηρίζοντας, επίσης, ότι έχει κουραστεί να κρύβεται από τις αρχές.

[protothema.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=