ΤΟΠΙΚΑ

Εστειλε τη γυναίκα μου στον θάνατο, να πληρώσει – Καταγγελία «Βόμβα» στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

εστειλε-τη-γυναίκα-μου-στον-θάνατο-να-π-252273

Ο επαγγελματίας Γιώργος Σκουφογιάννης ξεσπά κατά του Βολιώτη αρνητή -ιδιώτη γιατρού, που συστήνει «ασπιρίνες» για τον κορονοϊό- Οι δραματικές ώρες, που έζησαν ο ίδιος και η 60χρονη γυναίκα του, που έσβησε στη ΜΕΘ

«Βόμβα» μεγατόνων συνιστά η καταγγελία 63χρονου επαγγελματία από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του σε ηλικία 60 χρόνων, με υπαιτιότητα του αρνητή- γιατρού από τον Βόλο, όπως καταγγέλλει επώνυμα σήμερα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Σκουφογιάννης, σύζυγος της Ευαγγελίας Σκουφογιάννη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Νοεμβρίου.

Η άτυχη γυναίκα «έπεσε» στα δίχτυα Βολιώτη γιατρού, ο οποίος την έπεισε ότι έχει την ιδανική θεραπεία για να την κάνει καλά.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Πρόκειται για τον ιδιώτη γιατρό, που τις τελευταίες εβδομάδες φέρεται να «πρωταγωνιστεί» σε σειρά από ανεκδιήγητες μεθόδους, οι οποίες έστειλαν στο Νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση αρκετούς ασθενείς με κορονοϊό, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για την αντιεπιστημονική του δράση, ενώ επίσης σε βάρος του έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Οι συνταγές με τα φάρμακα, που συνέστησε σε ασθενείς που κουράριζε και παρουσίαζαν βαριά συμπτώματα τα οποία δεν υποχωρούσαν, αντί να βοηθήσουν, τους οδήγησαν ένα βήμα πριν τον θάνατο… όπως λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί, έχοντας γίνει «μάρτυρες» ανθρώπων που μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα με κατεστραμμένο αναπνευστικό σύστημα, οξυγόνο στα «Τάρταρα» και με επιπλοκές που δύσκολα αντιμετωπίζονται, ειδικά όταν ο ασθενής φτάσει καθυστερημένα για παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τα βαριά συμπτώματα, που είχε η 60χρονη Ευαγγελία Σκουφογιάννη, δεν υποχωρούσαν με τα φάρμακα- «μαντζούνια», που της έδωσε ο γιατρός.

Ψυχορραγούσε, καθώς το οξυγόνο τον οργανισμό της είχε πέσει κάτω από το 80,όμωςο γιατρός την απέτρεπε με κατηγορηματικό τρόπο να πάει στο Νοσοκομείο, λέγοντάς της ότι «εκεί από τους δέκα ασθενείς που πάνε οι επτά πεθαίνουν».

Την ίδια ώρα τα παιδιά της έβλεπαν τη μητέρα τους να «σιγολιώνει» και να είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Μετά από παρέμβασή τους η άτυχη 60χρονη πείστηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Διασωληνώθηκε, διακομίστηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, δυστυχώς όμως μετά από άνιση μάχη 30 ημερών «έσβησε», βυθίζοντας τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος.

Η οικογενειακή τραγωδία παραλίγο να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς και ο 63χρονος σύζυγος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Αχιλλοπούλειο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 20 ημέρες. Στάθηκε τυχερός και κατάφερε να επιζήσει.Εχει περάσει ενάμιση μήνας και ακόμη δίνει τη μάχη της αποκατάστασης.

Επιπροσθέτως έχει να επουλώσει τις «πληγές» που του άφησε η απώλεια της συζύγου του τόσο πρόωρα και «τόσο άδικα», όπως λέει ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο κ. Σκουφογιάννης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει επώνυμη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο για τον συγκεκριμένο γιατρό, ενώ επίσης προσανατολίζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

«Εστειλε τη γυναίκα μου στον θάνατο. Πρέπει να πληρώσει για να μη χαθούν και άλλοι άνθρωποι», ξεσπά.

«Εστειλε τη γυναίκα μου στον θάνατο»

Το ζεύγος Σκουφογιάννη από τη Νέα Ιωνία ζούσε μία όμορφη και ήρεμη ζωή, μέχρι που ο κορονοϊός τούς χτύπησε την πόρτα. Πρώτα νόσησε η σύζυγος, Ευαγγελία, 60 χρόνων και μετά ο σύζυγός της. Και οι δύο δεν είχαν εμβολιαστεί. «Φοβόμασταν ότι μπορεί να έχουμε επιπλοκές και το αφήναμε για αργότερα», θα πει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ με φωνή που ίσα- ίσα βγαίνει ο κ. Γιώργος.

Τον συγκεκριμένο γιατρό τον συνέστησε κοινός γνωστός..«Δεν ξέραμε πολλά, ούτε είχαμε σχέση με γιατρούς. Η σύζυγός μου είχε πειστεί με όσα είχε ακούσει ότι θα μας βοηθήσει», συνεχίζει ο ίδιος.

Ο γιατρός τους εξέτασε στο σπίτι και αφού τους έγραψε χειρόγραφη συνταγή, τους συνέστησε να παραμείνουν σε κατ’ οίκον θεραπεία.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό να τα συνταγογραφήσει. Δεν ξέρω αν έγινε, διότι εμείς τα φάρμακα τα πληρώσαμε 126,06 ευρώ», θυμάται ο κ. Γιώργος.

Συνεχίζοντας με δραματικό τρόπο περιγράφει ότι ο γιατρός τους έπεισε πως έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούν με φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική… Μέχρι να γίνει όμως αυτό ο γιατρός υπέδειξε σπίτια άλλων ασθενών από τα οποία μεταφέρθηκαν φιάλες οξυγόνου για τις ανάγκες οξυγονοθεραπείας του ζευγαριού, όπως είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 63χρονος.

Με το αζημίωτο…

«Είχαν περάσει δύο ημέρες, όμως η γυναίκα μου ειδικά αντί να πηγαίνει καλύτερα, χειροτέρευε. Κάλεσα τον γιατρό στο σπίτι. Ηρθε το πρωί, μας εξέτασε και μας είπε να μη φοβόμαστε. «Αν πάτε στο Νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί. Μην ακούτε τι λένε. Να δείτε τι θα πάθουν σε τέσσερα πέντε χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα» μας έλεγε συνέχεια», προσθέτει συνεχίζοντας τη δραματική κατάθεση ψυχής στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Γιώργος.

Η κάθε επίσκεψη του γιατρού κόστιζε στο ζευγάρι 50ευρώ, χωρίς απόδειξη. Την τελευταία μέρα, πριν δηλαδή τη μεταφορά των δύο στο Νοσοκομείο, επειδή κλήθηκε στο σπίτι δύο φορές, ζήτησε και πληρώθηκε και για τις δύο επισκέψεις.

«Τα έκανε όλα για το κέρδος- Μόνο τα χρήματα τον ένοιαζαν»

«Ο άνθρωπος αυτός είχε σκοπό μόνο το οικονομικό όφελος. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και πολύ λυπάμαι για αυτό. Πρέπει να τιμωρηθεί για τις πράξεις του, γιατί είναι κρίμα να την «πληρώσουν» και άλλοι άνθρωποι», συνεχίζει και η φωνή του σπάει από λυγμούς.

Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι έχασε την αγαπημένη του σύζυγο. Μοιράστηκαν 40 χρόνια κοινής πορείας μέχρι την ημέρα που «έσβησε» μόνη στη ΜΕΘ, χωρίς να έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Να κάνουν όλοι το εμβόλιο»

Ο κ. Σκουφογιάννης δίνει σκληρή μάχη για να ανακάμψει. Η δοκιμασία που πέρασε είναι μεγάλη. Το ευτύχημα είναι ότι έχει δίπλα του τα παιδιά του, φύλακες άγγελοι.

Μετά την οδυνηρή εμπειρία και κλείνοντας την κουβέντα μας, αυτό που θέλει να περάσει ως μήνυμα στους πολίτες είναι ότι πρέπει να εμβολιαστούν. «Να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο. Να μην ακούν όσους θέλουν να τους εκμεταλλευτούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να μη φτάσουν στου Χάρου την πόρτα, όπως έφτασα εγώ, που με είχαν ξεγραμμένο οι γιατροί, αλλά με βοήθησε ο Θεός και έζησα», λέει.

Το προφίλ του γιατρού και ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος

Οι ασθενείς που παρακολουθεί ο συγκεκριμένος γιατρός είναι κατά κύριο λόγο ανεμβολίαστοι και οι οποίοι διόλου τυχαίως είναι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην εκκλησία, όπως και ο ίδιος.

Η τοπική Εκκλησία έχει λάβει γνώση για τη δράση του καθώς π0λλές από τις ιατρικές γνωματεύσεις που επικαλέστηκαν ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος για να αποφύγουν τον εμβολιασμό φέρουν την υπογραφή του.

Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το Αγιο Όρος και Μονές στον Νομό που ανήκουν στο Άγιο Όρος.

Όταν κλήθηκε να «απολογηθεί» στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας για τις αντιεπιστημονικές του απόψεις τον υπερασπίστηκε ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση, της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Ο κ. Αντωνιάδης τον αποκαλεί «Ελληνα Vladimir Zelenco», παραπέμποντας στον Ουκρανοαμερικανό γιατρό που έγινε γνωστός για την προώθηση ενός συνδυασμού τριών φαρμάκων, ως μέρος μίας πειραματικής θεραπείας για τον covid 19, το οποίο ο ξένος επιστήμονας αποκαλεί «μαγικό κοκτέιλ».

«Γνωρίζω την εκπληκτική, σωτήρια για αμέτρητους ανθρώπους, δράση του σπουδαίου αυτού Βολιώτη ιατρού. Κράτησε τους ανθρώπους αυτούς μακριά από τα νοσοκομεία, θεραπεύοντάς τους, κάνοντας πολύ απλά αυτό που θα έκανε για αυτούς και πριν από την ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους» λέει ο δικηγόρος και επικρίνει τον Ιατρικό Σύλλογο που τον έχει καλέσει σε απολογία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου