Απονομή υποτροφιών στο Βελεστίνο από το Ιδρυμα «Χάρις Τριανταφύλλου»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-13, 17:26:25
Από την απονομή των υποτροφιών σε αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου
Απονομή υποτροφιών στο Βελεστίνο από το Ιδρυμα «Χάρις Τριανταφύλλου»

Απονομή υποτροφιών στους οκτώ αριστούχους της Γ’ Λυκείου Βελεστίνου, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Βελεστίνο, πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου από το Ιδρυμα «Χάρις Τριανταφύλλου», που εδρεύει στην Αμερική.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας αναφέρθηκε στη ζωή του Χάρι Τριανταφύλλου, λέγοντας ότι είναι τεράστια η προσφορά του στη γενέτειρά του και πρόσθεσε πως το όνομα του ευεργέτη-δωρητή έχει δοθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και σε δρόμο της πόλης.

 Απευθυνόμενος στους αποφοίτους, τους συνεχάρη, λέγοντας: «Μας κάνατε υπερήφανους ως γονείς και ως Δήμο. Να εκπροσωπείτε επάξια τον Ρήγα όπου κι αν βρίσκεστε και να μεταφέρετε παντού το μήνυμα του Δήμου μας. Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Να μην ξεχνάτε ότι είστε από το Βελεστίνο, από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή και να αναφέρεστε στην καταγωγή σας με υπερηφάνεια. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ποτέ τους ανθρώπους που σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα σας, τους γονείς σας».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βελεστίνου, Γεώργιος Παπατόλιας απευθυνόμενος στους αποφοίτους είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Καλά φοιτητικά χρόνια, με πρόοδο» ενώ χαρακτήρισε τους γονείς των μαθητών αφανείς ήρωες.

Τις υποτροφίες απένειμε στους οκτώ αριστούχους η υπεύθυνη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αθηνά Περιστεροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη σύνδεση του Ιδρύματος Χάρι Τριανταφύλλου με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, καθώς και στα εκπαιδευτικά οφέλη της Σχολής.

Οι αριστούχοι που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι: Τσεκούρας Κωνσταντίνος του Στυλιανού (Νομική Αθηνών), Παπαϊωάννου Αναστασία του Κωνσταντίνου (Επικοινωνίας Μέσων & Πολιτισμού Αθηνών), Μπαλαμώτης Παναγιώτης του Στεργίου (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανολόγων Η/Υ Βόλου), Πολίτης Σωτήριος-Ταξιάρχης του Λουκά (Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλου), Χριστοδούλου Δήμητρα του Βασιλείου (Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ), Τζανή Ευθαλία του Αλεξάνδρου (Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ), Τασιούλας Κωνσταντίνος του Σταματίου, (Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Ιωαννίνων) και Αραμπατζής Απόστολος του Παναγιώτη (Οικονομικών Επιστημών Βόλου).

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=