ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιακά κοσμήματα από ξύλο με τη χρωματική παλέτα της φύσης!

εντυπωσιακά-κοσμήματα-από-ξύλο-με-τη-χ-514325

Οι λαμπερές δημιουργίες του έχουν αγαπηθεί και ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο – Εως 31 Ιουλίου παρουσιάζει τις δημιουργίες του στο Παλιό Λιμάνι της Σκιάθου

Στα χέρια του το φυσικό ξύλο μετατρέπεται σε εντυπωσιακά, μοναδικά, λαμπερά κοσμήματα που ξεχωρίζουν! Οι χειροποίητες δημιουργίες, με την υπογραφή του Βολιώτη Βασίλη Ντεβετζή, ιδρυτή της «Woody Talk – Handmade wooden Jewelery & Art» κερδίζουν διαρκώς τον θαυμασμό, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέσω της συμμετοχής εκθέσεων ανά τον κόσμο, τα «Woody Talk» συνεχίζουν να κατακτούν νέες αγορές, ενώ το στιλ και η φινέτσα των κοσμημάτων τα καθιστούν αναγνωρίσιμα με την πρώτη ματιά.

Εδώδιμη αλλά και εξωτική ξυλεία, παίρνει ζωή και μορφή και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον καλλιτέχνη, ο οποίος αξιοποιεί με τρόπο θαυμαστό την απίστευτη ποικιλία και την πλούσια χρωματική παλέτα της φύσης.

Μοβ αμάρανθος Μεξικού, Πράσινο Vera Wood, Πορτοκαλί Padauk, μαύρος Έβενος, αλλά και η απίστευτη ομορφιά της Ελιάς, της Οξιάς, της Καρυδιάς τον οδήγησαν στη διατήρηση του φυσικού χρώματος κάθε ξύλου.

Η μοναδικότητα κάθε δημιουργίας αναδεικνύεται με ημιπολύτιμους, πολύτιμους λίθους, κρυστάλλους swarovski, ασημένια στοιχεία, υγρό γυαλί κλπ.

Για τον βραβευμένο για τις μοναδικές χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες του από την Πανελλήνια Εταιρεία Πολιτισμού και Τέχνης, Βασίλη Ντεβετζή, δεν υπάρχει καλούπι και κανένα σημείο αναφοράς για τις δημιουργίες του. «Κατά συνέπεια μπορείτε να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες & δυσκολίες του εγχειρήματος, μιας και το ξύλο αποτελεί ζωντανό υλικό, συμπεριφέρεται ανάλογα και πολλές φορές σπάει, ραγίζει ή έχει ατέλειες οι οποίες δεν μπορούν να καλυφτούν. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στη φαντασία και την αγάπη για αυτό που κάνω», περιγράφει ο ίδιος.

Όλα τα στοιχεία των κοσμημάτων Woody Talk – Perfect by Nature, είναι από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, από πιστοποιημένους Έλληνες προμηθευτές και τα μεταλλικά στοιχεία από ασήμι 925, με προοπτική να επεκταθεί μελλοντικά σε χρυσό και πλατίνα.

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε, πέρα από τη φύση, η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά. Δημιουργίες του έχουν αγαπηθεί από πλήθος κόσμου και έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την υφήλιο (Η.Π.Α., Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία, Αφρική και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες)…

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Βασίλης Ντεβετζής παρουσιάζει τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες του από φυσικό ξύλο, 15-31 Ιουλίου στο Παλιό Λιμάνι της Σκιάθου.

  • INFO:Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη συλλογή και να δώσουν τις παραγγελίες τους διαδικτυακά

www.woodytalk.gr

Facebook NTEVETZIS.VASILIS

Instagram @woodytalk7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου