ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική στην αυλή του Lab Art

μουσική-στην-αυλή-του-lab-art-546387

Το συναυλιακό καλοκαίρι αρχίζει με τριήμερο από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Μετά από τη μεγαλύτερη σε διάρκεια περίοδο παύσης των καλλιτεχνικών δεδομένων, το καλοκαίρι ήρθε με αισιοδοξία και όρεξη για μουσική και χαμόγελα έξω στην αυλή του Lab Art στο Τσαλαπάτα.

Με χαρακτηριστικό πρόγραμμα από γνωστά ονόματα και νέες προτάσεις, στη μέση της εβδομάδας πλέον, το Lab Art καλεί στην ειδικά διαμορφωμένη υπαίθρια εκδοχή του. Οι πόρτες ανοίγουν 20:00, έναρξη 21:00.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου η ανατρεπτική stand up σάτιρα της Super Kikii, συναντά το κοινό.

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου οι Χειμερινοί Κολυμβητές, από τις πιο διαχρονικές κομπανίες της ελληνικής μουσικής. Χαρισματικοί, ιδιοσυγκρασιακοί, εναλλακτικοί στην ουσία τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές επισκέπτονται με ανανεωμένη σύνθεση πρώτη φορά το Lab Art και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου οι Active Member ζωντανά. Το σχήμα που έμαθε στο κοινό τι είναι ραπ πριν 25 χρόνια επιστρέφει. Ο BD Foxmoor και η οικογένεια του Low bap αναλαμβάνουν τα controls σε βραδιά, που θα ενώσει τις ψυχές των φανατικών φίλων και όσων τυχερών ξέρουν και θα παρευρεθούν.

Η αυλή του Lab Art επαναφέρει το συναυλιακό στίγμα στην πόλη του Βόλου. Επιλογή από θεάματα στον υπαίθριο χώρο, στο χορτάρι, κάτω από τις καμινάδες του παλιού εργοστασίου, με καλή παρέα και επιλογές σε ποτό και σνακ. Για όλα τα event ισχύουν τα παρακάτω σημεία προπώλησης: Viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ηχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη και Cafe Society, Τάκη Οικονομάκη 70Α.

Πρωτόκολλο covid / οδηγίες για το κοινό: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στον χώρο, αλλά και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Οι συναυλίες θα διοργανωθούν στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ και αποκλειστικά για καθήμενους.

Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στο κοινό η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο. Οι κάτοχοι των εισιτήριών πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο, όπου θα λειτουργεί αναψυκτήριο μπαρ με εξυπηρέτηση (σέρβις) για αποφυγή συνάθροισης σε ουρές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου