ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» στο θερινό θέατρο Νέας Ιωνίας

πώς-να-καταστρέψετε-τη-ζωή-σας-στο-θε-550530

Η θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό, ανεβαίνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας.

Η παράσταση, που ανεβάζει η Lifeworks Productions, είναι απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματά του.

Ο Γιώργος είναι σημερινός άντρας, που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα. Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαμό που προκάλεσε.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ήρωα, που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τους εαυτούς μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς, καθώς οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί στην παράσταση, που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου, είναι κινηματογραφικοί. Oι μουσικές επιλογές και το setup της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά, ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει οθόνη, που με τις ευφάνταστες προβολές αλληεπιδρά με τον ήρωα και ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Αλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος σκέψη του ήρωα, είναι: «Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;».

Σκηνοθεσία Βασιλική Ανδρίτσου, ερμηνεία Γιώργος Ηλιόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη Mαρία Πολυχρόνη, ηχητική επιμέλεια Σάββας Κεπέσογλου, ηχοληψία, φώτα, βίντεο Γιάννης Φώτης.

Τιμές εισιτηρίων στην προπώληση 12 ευρώ και στο ταμείο 14 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: VIVA.GR στην πλατφόρμα https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/pws-na-katastrepsete-ti-zoi-sas, στα Viva Spots και τη WIND.

«Καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την Πολιτεία», υπογραμμίζεται από την εταιρεία παραγωγής. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου