ΤΟΠΙΚΑ

Ολονύχτιο θρίλερ με έγκυο

ολονύχτιο-θρίλερ-με-έγκυο-894079

Συναγερμός σε Αστυνομία και Αχιλλοπούλειο προχθές το απόγευμα για 39χρονη μητέρα από τον Αλμυρό, που βρίσκεται σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης. Η γυναίκα, όπως αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ το taxydromos.gr, διακομίστηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μετά από τσακωμό που είχε με τον σύζυγό της στο σπίτι.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου έπεσαν όλοι επάνω της προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας της, ενώ σε μισή ώρα από το περιστατικό ο σύζυγος της εγκύου, 43χρονος ημεδαπός, οδηγούνταν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ευτυχώς, τόσο η έγκυος, όσο και το έμβρυο είναι καλά. Η γυναίκα παρέμεινε ωστόσο για παρακολούθηση στο Νοσοκομείο για λόγους πρόληψης. Η ίδια φέρεται να αναφέρει πως ο σύζυγός της τής επιτέθηκε επειδή ήθελε να καπνίσει, τη χτυπήσει με το χέρι του στην κοιλιά και στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, γλίστρησε και έπεσε στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της αρνείται ότι άσκησε βία και υποστηρίζει πως έσπρωξε από λάθος την 39χρονη, ενώ την κυνηγούσε στο σπίτι για να της πάρει τα τσιγάρα και να την αποτρέψει να καπνίσει.

Ο 43χρονος παρέμεινε κρατούμενος όλο το βράδυ και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου συνοδεία αστυνομικών. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης από πρόθεση. Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί και τελικά η δίκη αναβλήθηκε, καθώς η βασική μάρτυρας της υπόθεσης, η έγκυος, ήταν νοσηλευόμενη και δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και μετά την αναβολή ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Πανικός στο Αχιλλοπούλειο

Ολονύχτιο θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Βόλου μέχρι αργά προχθές το βράδυ, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να προσπαθεί να διαχειριστεί το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η νεαρή μητέρα, όπως κατέγραψε το taxydromos.gr, αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έπρεπε να εξεταστεί από γυναικολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Μοναδική μέριμνα γιατρών και μαιών ήταν να μη διατρέξει κίνδυνο η υγεία και των δύο.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμη επιχείρηση: Να εξασφαλιστεί «στέγη» για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις 17 μηνών.

Ο εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, αφού ο σύζυγος συνελήφθη και δεν υπάρχει κοντινός άνθρωπος στο οικογενειακό περιβάλλον για να αναλάβει τη φιλοξενία του.

Οι υπεύθυνοι της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεργάστηκαν αρμονικά με την Εισαγγελία και αργά το βράδυ το μωρό μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η έγκυος ήταν τραυματισμένη αλλά δεν διέτρεχε κίνδυνο ούτε η ίδια ούτε το έμβρυό της. Για λόγους πρόληψης συνέχιζαν να την παρακολουθούν χθες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου