ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική δράση των συνταξιούχων εμπόρων

δυναμική-δράση-των-συνταξιούχων-εμπό-359325

Στο συνεχή και ασταμάτητο αγώνα για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους οι συνταξιούχοι έμποροι λαμβάνουν θέσεις μάχης. Στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ) που διενεργήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα, ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμπόρων Μαγνησίας Ιωάννης Γεωργακόπουλος εκλέχθηκε σύμβουλος της νέας διοίκησης της ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν επίσης η γενική γραμματέας του τοπικού συλλόγου Γεωργία Μαγαλιού και το μέλος Βασιλική Κλεφτάκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τοπικός σύλλογος συνταξιούχων εμπόρων, επισημαίνει ότι «είναι σημαντικό να υπενθυμίζεται ο αγώνας στο κέντρο των αποφάσεων και να υπάρχει μια θέση για όσους προσπαθούν να ανακτήσουν όσα τους αφαιρέθηκαν με τη βία, όπως τις συνεχόμενες περικοπές συντάξεων πριν και μετά τα μνημόνια, και να απαιτούν την αξιοπρεπή αντιμετώπιση από τους θεσμικούς φορείς και την κυβέρνηση. Η ικανοποίηση των αναγκών των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους δεν είναι πολυτέλεια, είναι κεκτημένο δικαίωμα κόπων και στερήσεων».

Συγχαρητήρια δίνει, στο μεταξύ, ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμπόρων Μαγνησίας στα νεοεκλεγέντα μέλη της ΠΟΣΕ- ΟΑΕΕ: πρόεδρο Γεωργία Παπαδάκου, α αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Στραβοδήμο, β αντιπρόεδρο Ιωάννη Χατζηλεοντιάδη, γενικό γραμματέα Δημήτριο Ασημομύτη, ταμία Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο και στους συμβούλους Γεώργιο Παπανικολάου και Ιωάννη Συλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου