ΤΟΠΙΚΑ

Τρόφιμα για δύο μήνες στο Ορφανοτροφείο προσέφερε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13

τρόφιμα-για-δύο-μήνες-στο-ορφανοτροφε-878124

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ , έχοντας γνώση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Ορφανοτροφείο Βόλου για παιδιά που έχουν ανάγκη από αγάπη και φροντίδα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, προχώρησε σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Ιδρύματος, στην παράδοση, σ΄ αυτό, ποσότητας τροφίμων ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της πρωινής σίτισης των παιδιών για δύο μήνες.

Η συγκεκριμένη προσφορά έγινε με Απόφαση της Διοίκησης του Τμήματος στη μνήμη των Ευανθίας Βενετσάνου και Φανής Παταβάλη (μητέρες των μελών Βενετσάνου Παναγιώτη και Παταβάλη Δημήτριου) που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

Η παράδοση των ειδών στους εκπροσώπους του Ιδρύματος έγινε από αντιπροσωπεία Μελών του Τμήματος την Πέμπτη 6/10/2022.

Κατά την παράδοση, οι εκπρόσωποι του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του Ορφανοτροφείου Βόλου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Θεοδώρου, για την πλούσια ιστορία προσφοράς του Ιδρύματος και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας που παρέχονται στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, καθώς και για τις αυξημένες ανάγκες που αυτό έχει. Θα πρέπει να τονιστεί ότι στο Ίδρυμα σιτίζονται και παιδιά που δεν φιλοξενούνται εκεί .

Ο κ. Θεοδώρου και η Γενική Γραμματέας της διοίκησης του Ιδρύματος κ. Αντωνία Γιαννουσά-Νταοπούλου χαιρέτησαν την κίνηση ανθρωπιάς και απηύθυναν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα Μέλη της ΑΧΕΠΑ που με αίσθημα ευθύνης και αγάπης, όπως ανέφεραν, προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης του έργου του Ορφανοτροφείου .

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ κ. Λάμπρος Βελούδος , υπενθύμισε στους ανθρώπους του Ιδρύματος το πλούσιο έργο στήριξης και βοήθειας των συμπολιτών που παράγεται από την ΑΧΕΠΑ και το Τμήμα του Βόλου, το οποίο πάντα στέκεται αρωγός σε ανάλογες εκκλήσεις για βοήθεια.

Τόνισε δε, στους εκπροσώπους του Ιδρύματος ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου