ΤΟΠΙΚΑ

Νέος γενικός διευθυντής στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

νέος-γενικός-διευθυντής-στον-σύνδεσμ-882331

Αλλαγή σκυτάλης στη γενική διεύθυνση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε πως τέλος Σεπτεμβρίου αποχώρησε, λόγω συνταξιοδότησης, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Ευφροσύνη (Φρόσω) Δαγλαρίδη, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 36 χρόνων επιτυχημένης επαγγελματικής διαδρομής στον ΣΒΘΣΕ.

Τη γενική διεύθυνση των υπηρεσιών του Συνδέσμου, με απόφαση της διοίκησης, ανέλαβε από την 1η Οκτωβρίου ο Βασίλειος Κλειτσογιάννης, ο οποίος εργάζεται στον Σύνδεσμο από το 2002. Από τον Οκτώβριο 2013 έως και τον Αύγουστο του 2022 ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΔΕΠ, ως υπεύθυνος ομογενοποίησης συστημάτων και ως μέλος της ομάδας έργου για την παρακολούθηση της υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ.

Ο ΣΒΘΣΕ αναφερόμενος στην προκάτοχό του επισημαίνει ότι «η Ευφροσύνη Δαγλαρίδη υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία τον Σύνδεσμο και τα μέλη του από το 1986, από διάφορες θέσεις, και ως γενική διευθύντρια από το 2015 και μετά. Η προσφορά της στη βιομηχανία και στην επιχειρηματικότητα όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε πολύτιμη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου