ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: 9,5 εκατ. ευρώ σε δήμους της Μαγνησίας από το «Αντώνης Τρίτσης»

χρ-μπουκώρος-95-εκατ-ευρώ-σε-δήμους-της-μ-885888

Σε ενημέρωση προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο προχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωερικών κ. Στέλιος Πέτσας σχετικά με τα έργα που αφορούν τους Δήμους Σκοπέλου, Βόλου και Ρήγα Φεραίου.

Τα συγκεκριμένα έργα θα πραγματοποιηθούν και να υλοποιηθούν από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Πιο συγκεκριμένα, στο Δήμο Σκοπέλου χρηματοδοτείται με το ποσό των 5.418.180 ευρώ για την ανακατασκευή του κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ» ως αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ανακατασκευή του Γυμνασίου Σκοπέλου και συστέγαση αυτού με το ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

Στο Δήμο Βόλου χρηματοδοτείται με το ποσό των 2.400.000 ευρώ η ΔΕΥΑΜΒ για την υλοποίηση και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας καθώς και άλλα τεχνικά έργα.

Και τελος, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτείται με το ποσό των 1.558.966,96 ευρώ για την προσθήκη κατ’ επέκταση και αναδιαμόρφωση του υφιστάμενου Δημαρχείου Ρήγα Φεραίου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την ενημέρωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου