ΤΟΠΙΚΑ

Δείγμα από τα νύχια της Νίκης Μηλίνη «κάρφωσε» τον 39χρονο δράστη

δείγμα-από-τα-νύχια-της-νίκης-μηλίνη-κ-311283

Σπίτι στο ισόγειο πολυκατοικίας όπου έμενε η άτυχη 69χρονη, Νίκη Μηλίνη, έχουν ο παππούς και η γιαγιά του 39χρονου δράστη του φονικού στην περιοχή Καζάνακι με θύμα την 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, όταν εξιχνιάστηκε η δολοφονία της τελευταίας, το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στις αρχές. Ο δράστης επισκεπτόταν συχνά τους συγγενείς του και είχε σχέσεις με την οικογένεια του δικηγόρου, Γιάννη Μηλίνη. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκαν οι δύο δολοφονίες, προσομοιάζει και οι δυο γυναίκες ήταν κατακρεουργημένες στην αριστερή πλευρά του σώματος τους.

Μετά τη σύλληψη του δράστη οι αστυνομικές αρχές έδωσαν προτεραιότητα στην εξέταση του DNA του και το δείγμα του που ελήφθη με εντολή ανακριτή προέκυψε ότι ταιριάζει απόλυτα με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της Νίκης Μηλίνη μετά τη δολοφονία της. Τότε, το μόνο που ήξεραν οι αρχές είναι ότι το δείγμα άνηκε σε άγνωστο νεαρό άρρεν.

Μαρτυρίες από τους γείτονες

«Η γιαγιά του δράστη έμενε από κάτω ακριβώς από τη συγχωρεμένη και εκείνος ερχόταν συνέχεια. Θυμάμαι την ημέρα που έγινε το έγκλημα, καθόμουν έξω, στην αρχή είχαν πιάσει για ύποπτο έναν Βούλγαρο αλλά μετά η υπόθεση έκλεισε», αναφέρει στο gegonotanews.gr γείτονας την Νίκης Μηλίνη που διατηρούσε κατάστημα στη Νέα Ιωνία Βόλου.

«Όταν το άκουσα έπεσα απ’ τα σύννεφα, τώρα εδώ μένει η κόρη της συγχωρεμένης, εκείνη ήταν μέρα παρά μέρα εδώ στο μαγαζί», συμπληρώνει ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου