ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρυθμούς εκλογών το Πρωτοδικείο Βόλου

σε-ρυθμούς-εκλογών-το-πρωτοδικείο-βόλ-535854

Για την παραλαβή εκλογικών καταλόγων και υποψηφιοτήτων

Σε ρυθμούς εκλογών μπαίνει από αύριο Μεγάλη Πέμπτη το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου για την παραλαβή των ειδικών εκλογικών καταλόγων και των υποψηφιοτήτων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας του Πρωτοδικείου Βόλου, η υπηρεσία θα λειτουργήσει ως εξής:

-Για την παραλαβή ειδικών εκλογικών καταλόγων

Η κατάθεση ειδικών εκλογικών καταλόγων θα γίνεται τη Μεγάλη Πέμπτη 25-4 από τις 9 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι και τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα 29-4 από τις 10 το πρωί μέχρι 12 τα μεσάνυχτα. Επίσης η υπηρεσία θα λειτουργήσει την Πέμπτη 2-5 από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα (καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων επί των ειδικών καταλόγων).

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάθεση απαιτούνται τέσσερα αντίγραφα της κατάστασης των εκλογέων για Πρωτοδικείο, ένα για Νομαρχία (για τους στρατιωτικούς οι δύο καταστάσεις με ολόκληρη την επωνυμία της μονάδας, σφραγίδα και υπογραφή προϊσταμένου, ενώ οι άλλες δύο μόνο με Κ.Α (κωδικό), χωρίς σφραγίδα μονάδας, χωρίς βαθμό, μόνο υπογραφή προϊσταμένου).Τα ονόματα να είναι κατά αλφαβητική σειρά.

-Για την παραλαβή υποψηφιοτήτων

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται καθημερινά στο Πρωτοδικείο κατά τη διάρκεια του ωραρίου των εργάσιμων ημερών.

Το Σάββατο 4-5 το Πρωτοδικείο θα μείνει ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι 14.00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 5-5 το Πρωτοδικείο θα παραμείνει ανοικτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα

Τα αναγραφόμενα ονοματεπώνυμα υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων θα πρέπει να φέρουν αύξοντα αριθμό και να είναι καταχωρημένα με αλφαβητική σειρά.

Παρακαλούνται οι αντιπρόσωποι των υποψηφίων συνδυασμών να προσκομίζουν με usb τα ονόματα προκειμένου να αντιγράφονται στο σχετικό αρχείο του Πρωτοδικείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 24210-23634 κ. Παπαδήμου, 24210-39933 κ. Πελεκούδα, κ. Παπαδημητρίου και 24210-32480 κ. Καζάνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου