ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Παπαδούλης: «Δακτύλιος ενάντια στο κυκλοφοριακό του Βόλου»

απ-παπαδούλης-δακτύλιος-ενάντια-στο-545828

Θα μπει πιπέρι στο στόμα όσων λένε «θα στρώσω εγώ τους αστυνομικούς», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος

Το σχέδιό του για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο του Βόλου ανέπτυξε ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Δημ. Παπαδούλης στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Β. Καραΐσκο, τον διοικητή Τροχαίας Βόλου Αθ. Κουλούρη και τον Αρ. Διχτά πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και παράλληλα δήλωσε ότι ο Δήμος Βόλου, από την επομένη των εκλογών, θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση.

«Πρέπει να μπει και θα μπει», είπε, «πιπέρι στο στόμα σε όσους λένε «θα στρώσω εγώ τους αστυνομικούς»»…

Ο Απόστολος Παπαδούλης αναφερόμενος στον τρόπο αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού, χαρακτήρισε απαράδεκτη την εικόνα στο κέντρο της πόλης του Βόλου, λέγοντας πως «θυμίζει κέντρο πόλης της δεκαετίας του ΄80, όπου κυριαρχεί το αυτοκίνητο, ενώ στις σύγχρονες πόλεις κυριαρχούν οι πεζοί».

«Θα δημιουργηθεί ένας δακτύλιος, στον οποίο για την εξυπηρέτηση των πολιτών θα κινούνται μικρά λεωφορεία του ΚΤΕΛ, τα οποία θα πληρώνονται από τον Δήμο. Ετσι η μετακίνηση των πολιτών θα γίνεται δωρεάν. Το κόστος αυτού του εγχειρήματος είναι μικρό.

Με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες και όσοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα εξυπηρετούνται καλύτερα, με ασφάλεια και χωρίς άγχος για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων».

Η δημιουργία του δακτυλίου, όπως είπε ο κ. Παπαδούλης, «θα γίνει σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ, τον Εμπορικό Σύλλογο και βέβαια με την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας, που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει στους δρόμους.

Για να καλυφθεί το θέμα του πάρκινγκ των μονίμων κατοίκων του κέντρου, θα αγοράσουμε εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα οποία θα γκρεμισθούν και θα γίνουν μικρά πάρκινγκ. Δεν είναι μεγάλο το κόστος. Σήμερα ο Δήμος Βόλου ξοδεύει πολλά χρήματα για ανούσια πράγματα».

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου στις συναντήσεις σε αστυνομικό μέγαρο και Πυροσβεστική Υπηρεσία συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ταμβάκης Γιώργος, Χούστης Ηλίας, Πούρικα Κατερίνα, Αννα Μαρία Παπαδημητρίου και Κιντά Ιωάννα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου