ΤΟΠΙΚΑ

«Η συνεργασία Δήμου και Αστικού ΚΤΕΛ μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη»

η-συνεργασία-δήμου-και-αστικού-κτελ-μ-546028

Δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης σχετικά με το κυκλοφοριακό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη συνεργασίας του Αστικού ΚΤΕΛ με τον Δήμο Βόλου για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων της πόλης, με βασικότερα την επίλυση του κυκλοφοριακού, την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης και την παροχή κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος, περνά πρωτίστως μέσα από τη συνεργασία του Δήμου με τον ιστορικό φορέα του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, του οποίου τις απόψεις ουδέποτε ζήτησε η απερχόμενη δημοτική αρχή. Στο σημείο αυτό, μάλιστα, κατήγγειλε τη δημοτική αρχή Μπέου ότι με την απόφασή της να αφαιρέσει τις κορίνες χωρίς αντίμετρα, οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη όξυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος στον κεντρικό ιστό της πόλης. Ο κ. Αποστολάκης άκουσε με ενδιαφέρον τις σχετικές με το θέμα προτάσεις της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ, όπως η ροή των οχημάτων σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, Ιάσονος και Δημητριάδος, και η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε το θέμα της συν-διεκδίκησης προγραμμάτων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Αστικού ΚΤΕΛ, της μείωσης του οικολογικού αποτυπώματος των οχημάτων, αλλά και της χρήσης νέων τεχνολογιών, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Ακρίβος και Δημήτρης Σκαλτσής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου