ΤΟΠΙΚΑ

Λιλιπούτειοι μαθητές με ευαισθησίες

λιλιπούτειοι-μαθητές-με-ευαισθησίες-588589

Εργα παιδιών από 100 και πλέον νηπιαγωγεία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Περισσεύουν η ευαισθησία και το ταλέντο των λιλιπούτειων δημιουργών, που ξεδιπλώνουν με έντονα χρώματα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Το σύνολο των νηπιαγωγείων της Μαγνησίας, 130, συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.

Η έκθεση με έργα των παιδιών εγκαινιάστηκε προχθές το απόγευμα παρουσία πλήθους κόσμου, με τους λιλιπούτειους δημιουργούς να κερδίζουν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Κάθε νηπιαγωγείο παρουσιάζει τις δράσεις που πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς υπογράφοντας με το δικό του όνομα, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Τζένη Μωραΐτη, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου προσχολικής του περιφερειακού κέντρου εκπαιδευτικού σχεδιασμού Θεσσαλίας, «το κάθε παιδί παρουσιάζει ένα από τα έργα του που σχετίζονται με τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται σε κάθε νηπιαγωγείο».

Το πρόγραμμα με τίτλο «Οταν ήρθαν τα ονόματα» εκπονείται από τον Νοέμβριο στα νηπιαγωγεία και μέσα από τον πλούτο των γνώσεων που αποκομίζουν τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη φαντασία τους με χρώμα και θετική διάθεση.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 3 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.00 – 21.00 και κάθε Σάββατο από 11.00 έως 15.00.

Για οργανωμένες επισκέψεις μαθητών δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών μπορεί να προγραμματιστεί επίσκεψη σε συνεννόηση με την υπεύθυνη Εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου Ελενα Νικηφόρου στο τηλέφωνο 6977988833.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου