ΛΑΡΙΣΑ

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές

βραβεύτηκαν-οι-αριστούχοι-μαθητές-660708

Η Eurobank μέσω του θεσμού «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία» κατέθεσε από 800 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα των μαθητών

Είκοσι έναν αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Μαγνησίας, ανάμεσα σε 93 από έξι νομούς, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, βράβευσε χθες το βράδυ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, η Eurobank στο πλαίσιο του θεσμού «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία».

Οι 21 αριστούχοι απόφοιτοι των Λυκείων της Μαγνησίας, που επιπλέον συγκέντρωσαν πάνω από 18.500 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, κατακτώντας τους στόχους της εισαγωγής τους και μάλιστα στις πρώτες θέσεις των σχολών επιλογής τους, παρέλαβαν χθες τα βραβεία τους σε μια λαμπερή τελετή όλο χαμόγελα. Σε κάθε έναν από τους συνολικά 93 μαθητές η Eurobank άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο κατατίθεται ποσό 800 ευρώ.

Υπερήφανοι οι γονείς και φίλοι των βραβευθέντων μαθητών που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για να τους καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους που έφερε τους πρώτους καρπούς.

«Πρόκειται για ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και επιβράβευσης της προσπάθειας και των θυσιών που συνεπάγεται πάντα η επίτευξη των στόχων. Και αφορά πρώτα και κύρια στα παιδιά και τον αγώνα τους, αλλά και στις οικογένειές τους και τους δασκάλους του επίσης συγχαίρουμε. Το ποσό που κατατίθεται στον λογαριασμό στο όνομα κάθε μαθητή είναι για να γίνει μία καλή αρχή στην ακαδημαϊκή τους ζωή», ανέφερε ο κ. Γιάννης Μαρτίνης διευθυντής ανάπτυξης εργασιών του τομέα καταστημάτων Βόρειας Αττικής, Κεντρικής Ελλάδας και Θεσσαλίας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή που κάθε φορά μας συγκινεί ιδιαίτερα γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να βραβεύσουμε όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 17.000 μαθητές και μαθήτριες από κάθε γωνιά της χώρας. Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία υλοποιείται για 16η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank και έχει αναδειχθεί πλέον σε θεσμό».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου