ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σύλλογος Γονέων του ΕΕΕΕΚ Βόλου ευχαριστεί ΟΛΒ και πολίτες για τις δωρεές

ο-σύλλογος-γονέων-του-εεεεκ-βόλου-ευχα-696587

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί τον ΟΛΒ και τους πολίτες για τις δωρεές τους για το λεωφορείο Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τόσο τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τη χορηγία των 60.000 ευρώ, όσο και τους πολίτες για τις δωρεές τους προκειμένου να αγοραστεί ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για την μετακίνηση των μαθητών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου (Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α. Ε. για τη χορηγία ύψους 60.000 Ευρώ που ανακοινώθηκε χθες, 5 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αγοραστεί καινούριο, ειδικά διαμορφωμένο σχολικό λεωφορείο για τη μετακίνηση των μαθητών του Σχολείου.

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά και όλους τους συμπολίτες μας που συνεισέφεραν μέχρι τώρα το κατά δύναμιν και στήριξαν ποικιλότροπα την επίτευξη του στόχου αυτού. Οι ενέργειες και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι τη συγκέντρωση όλου του απαιτούμενου ποσού, το οποίο τελικά θα προσεγγίζει τις 95.000 Ευρώ συνολικά (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς.

Ως γονείς και κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία αισθανόμαστε βαθειά ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση για την έμπρακτη εκδήλωση της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας φορέων και προσώπων της πόλης μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα το σχολικό λεωφορείο θα μετακινεί τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου, μέσα από πλήθος προγραμμάτων και δράσεων, προς την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου