ΤΟΠΙΚΑ

Πρόεδρος Παιδαγωγικού: Η δημοτική αρχή δεν χωρά σε εκδήλωση τιμής στον αγωνιστή της δημοκρατίας

πρόεδρος-παιδαγωγικού-η-δημοτική-αρχ-736555

Επαναλαμβάνει, με σημερινή του γραπτή δήλωση, ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αν. Καθηγητής Τάκης Πολίτης τις αναφορές του κατά της δημοτικής αρχής Βόλου και του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και της μη πρόσκλησής τους στην εκδήλωση επιτιμοποίησης του Μανώλη Γλέζου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολίτης αναφέρει:

“Αναφορικά με δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής που αναφέρεται στην μη πρόσκληση του δημάρχου Βόλου σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, επισημαίνεται ότι η λίστα των προσκεκλημένων σε δημόσια εκδήλωση Πανεπιστημιακού Τμήματος συνιστά αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε Προέδρου του.

Στην δημόσια εκδήλωση επιτιμοποίησης του Μανώλη Γλέζου, την Τετάρτη 10/10/2018 στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προσεκλήθησαν όλες οι πολιτικές (πλην του βουλευτή της Χρυσής Αυγής), πολιτειακές, περιφερειακές, εκπαιδευτικές, αστυνομικές, στρατιωτικές και εκκλησιαστικές αρχές του τόπου. Δεν προσεκλήθη η τρέχουσα δημοτική αρχή της πόλης. Σε πανεπιστημιακό χώρο ελευθερίας της έκφρασης και ειδικότερα σε εκδήλωση απόδοσης τιμής σε έναν αγωνιστή της δημοκρατίας, πεπραγμένα της τρέχουσας δημοτικής αρχής δυστυχώς δεν της επιτρέπουν να χωράει”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου