ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε 47χρονη μητέρα χτυπημένη από τον καρκίνο

εφυγε-47χρονη-μητέρα-χτυπημένη-από-τον-κ-777203

Θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος της γνωστής ασφαλίστριας Αναστασίας Κωνσταντίνου – Μαγιόγλου σε ηλικία 47 ετών. Η άτυχη επαγγελματίας, μητέρα δύο κοριτσιών, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η 47χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κλάδο των ασφαλιστών, δραστήρια και πετυχημένη επαγγελματίας. Διατηρούσε ασφαλιστικό γραφείο στην 2ας Νοεμβρίου. Το άγγελμα του θανάτου της βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους και όσους τη γνώριζαν.

Σε ψήφισμά του ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας αναφέρει: «Πριν από λίγες ώρες, έφυγε από κοντά μας μία Φίλη, Συνάδελφος, μέλος του συλλόγου μας, θαυμάσια Μητέρα και Σύζυγος, μα πάνω απ όλα, ένας υπέροχος Άνθρωπος. Ένας άνθρωπος γλυκός και καλοπροαίρετος, μία αγωνίστρια της ζωής, η φίλη μας Αναστασία Κωνσταντίνου – Μαγιόγλου. Ο Σύλλογός μας, εύχεται στους οικείους της να έχουν δύναμη και να τη θυμούνται πάντα με αγάπη. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, οι συνάδελφοι και φίλοι της που τόσο την αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Καλό ταξίδι κορίτσι μας! Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας» καταλήγει το ψήφισμα.

Η κηδεία της Αναστασίας Κωνσταντίνου – Μαγιόγλου έγινε σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου