ΤΟΠΙΚΑ

100 νέες προσλήψεις στη Μαγνησία

100-νέες-προσλήψεις-στη-μαγνησία-9456

Πενήντα πέντε νέες προσλήψεις στη Μαγνησία ανακοίνωσε με νέα του απόφαση ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ανάμεσα σε 967 σε όλη χώρα.

Πρόκειται για θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες ή έως εννέα, για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές, ή έως έντεκα για απασχόληση σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Συγκεκριμένα οι προσλήψεις αφορούν: στον Δήμο Αλμυρού 17, στον Δήμο Αλοννήσου 2, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αλοννήσου 1 και στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου 35.

Εξάλλου, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την πρόσληψη 562 νέων υπαλλήλων σε 28 δήμους όλης της χώρας, μεταξύ αυτών και 45 θέσεων προσωπικού στον Δήμο Βόλου. Οι φορείς θα ετοιμάσουν τις νέες προκηρύξεις και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν, αφού εγκριθούν από το ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας 8-9 μηνών. Η επιλογή των νέων υπαλλήλων θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια:

  • Εντοπιότητα
  • Χρόνος ανεργίας
  • Αριθμός ανήλικων
  • Εμπειρία
  • Κοινωνικές ιδιότητες

Η «μερίδα του λέοντος» από τις νέες θέσεις αφορούν τους δήμους: Ρόδου (30), Ιωαννίνων (40), Βόλου (45), Ηρακλείου Κρήτης (62), Θάσου (70) και Καλαμαριάς (58).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου