ΤΟΠΙΚΑ

Την Κυριακή οι εκλογές για τα νέα όργανα του ΓΕΩΤΕΕ

την-κυριακή-οι-εκλογές-για-τα-νέα-όργαν-43453

Σε εκλογές κατέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου οι γεωπόνοι, οι δασολόγοι, οι κτηνίατροι, οι γεωλόγοι και οι ιχθυολόγοι, μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ, των διοικουσών επιτροπών των παραρτημάτων του και των αντιπροσώπων του κλάδου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Στη Μαγνησία κάλπες θα στηθούν στην πρώην Νομαρχία. Η Μαγνησία εκπροσωπείται από το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας που εδρεύει στη Λάρισα.

Ενόψει των εκλογών, συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές προέβησαν σε ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, η Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών ενημέρωσε ότι συμμετέχει στις εκλογές με υποψήφιους για το παράρτημα της Κεντρικής Ελλάδας τους Παναγιώτη Καμινιώτη, Ελένη Καρατσιώρη, Ιωάννη Κοντό, Στάθη Ντούρο, Αχιλλέα Παπαϊωάννου, Αθανάσιο Τρύπα και Νικόλαο Τζαβέλλα. Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤΕΕ είναι ο Στάθης Ντούρος.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών επισημαίνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος με τον οργανωμένο ξεσηκωμένο λαό μπροστά, με το χτύπημα των κυρίαρχων επιχειρηματικών συμφερόντων και με πάλη για την ανατροπή των κυβερνήσεων που επιβάλλουν αυτή τη πολιτική.

Στη μάχη των εκλογών ρίχνεται και η Πανεπιστημονική Γεωτεχνικών, η οποία καλεί τους Γεωτεχνικούς να υπερψηφίσουν και να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό της, να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να αλλάξουν τους συσχετισμούς υπέρ της οργάνωσης, της ανασύνταξης, της αντεπίθεσης.

Η Πανεπιστημονική Κίνηση έχει κατεβάσει ψηφοδέλτιο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤΕΕ με τους: Γεώργιο Γκόνη, Χριστόφορο Κομπλίτση, Σταύρο Κρέπαπα, Θεοδόση Μπενάτο, Αλέξανδρο Ουγγρίνο, Δημήτρη Πανταζή, Τεύκρο Παντελόγλου, Μαρία Παπαευθυμίου, Γιώργο Παπαχρίστο, Έφη Τσίγκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου