ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει εκ νέου από σήμερα η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ» σε όλες τις περιφέρειες

ανοίγει-εκ-νέου-από-σήμερα-η-πλατφόρμα-48353

Απόφαση για διπλασιασμό πόρων του προγράμματος – 5.204 νοικοκυριά οριστικοποίησαν την αίτηση στη Θεσσαλία

Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης του συνόλου των περίπου 56.000 ενδιαφερομένων.

Ενεργοποιείται εκ νέου από σήμερα, Τρίτη, 17 Απριλίου, η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, όπως ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ανά Περιφέρεια που παρουσίασε το υπουργείο, στη Θεσσαλία τα νοικοκυριά που οριστικοποίησαν την αίτηση ανέρχονται στα 5.204, ενώ επιπλέον 1.372 είναι οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα υποβολής αίτησης.

Στο σύνολο της χώρας, μέχρι την Παρασκευή είχαν υποβληθεί οριστικά 42.035 αιτήσεις. Επιπλέον 13.881 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης, κάτι που θα μπορούν να πράξουν από αύριο.

Δεδομένης της απόφασης για διπλασιασμό των πόρων του Προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης του συνόλου των περίπου 56.000 ενδιαφερομένων, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου