ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Ακη Σαμαρτζή

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-ακη-σ-86317

Απέραντη θλίψη στον Βόλο από την πρόωρη, αιφνίδια και άδικη απώλεια του ιδιοκτήτη του Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ και ραδιοφωνικού παραγωγού Άκη Σαμαρτζή.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και το χαμόγελό του έσβησε για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ της Καρδιολογικής από το περασμένο Σάββατο, οπότε αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά από έμφραγμα.

Η κατάσταση της υγείας του είχε κριθεί πολύ σοβαρή και επρόκειτο να υποβληθεί σε ανοικτή επέμβαση καρδίας, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέμεναν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του για να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε.

Ο 51χρονος εξέπνευσε χθες το μεσημέρι. Το άγγελμα του θανάτου του τύλιξε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην πρόωρη απώλεια.

Ο Άκης Σαμαρτζής είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ιδιωτικό κολέγιο. Από κοινού με τον αδερφό του, Παναγιώτη, διατηρούσε την επιχείρηση «Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέφτες Σαμαρτζής» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΚΡΟΑΜΑ».

Ήταν ένας από τους παλαιότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στον Βόλο, καθώς λειτουργούσε τον σταθμό από το 1989.

Βρισκόταν καθημερινά σε επαφή με τους ακροατές του Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ καθώς ανέλυε την επικαιρότητα και συζητούσε μαζί τους, είχε εξαίρετη σχέση με τους εργαζόμενους του σταθμού, ενώ είχε και ενεργή συνδικαλιστική δράση με την ίδρυση τοπικού συλλόγου ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών.

«Θλίψη και οδύνη σκόρπισε το άγγελμα του θανάτου του Άκη Σαμαρτζή. Άνθρωπος της ελεύθερης ραδιοφωνίας και γνωστός επιχειρηματίας, ευτύχησε να έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες στον Βόλο. Ο άδικος θάνατος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Άκη», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος. Ο ίδιος προσθέτει: «Προσέφερε πολλά στην ελεύθερη ραδιοφωνία και στην τοπική ενημέρωση με το Ράδιο Ακρόαμα. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου Ιωάννης Λαϊνάς και Αχιλλέας Καλυβιώτης. «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας ολόψυχα στην οικογένεια για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Σαμαρτζή, φίλου μας και ιδιοκτήτη του Ράδιο Ακρόαμα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Άκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου