ΤΟΠΙΚΑ

Ο «Εσταυρωμένος» ενισχύει την εξωτερική ιεραποστολή

ο-εσταυρωμένος-ενισχύει-την-εξωτερ-183549

Πρωτοβουλίες στήριξης της εξωτερικής ιεραποστολής αναπτύσσουν ο «Εσταυρωμένος» και η «Διακονία», προσφέροντας 1.500 ενδύματα στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης, που βρίσκεται στην Αφρική.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος» και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Διακονία», ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Συλλόγου Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής «Παναγία Ελεούσα», ετοίμασαν και παρέδωσαν προχθές σε δύο εκπροσώπους του συγκεκριμένου Συλλόγου 1100 καινούργια γυναικεία ενδύματα και 400 παιδικά με σκοπό να τα αποστείλουν στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης, στην Αφρική.

Τα ενδύματα δόθηκαν προς ενίσχυση της διακονίας των ιεραποστόλων μας που έχουν να παρουσιάσουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στη μακρινή Αφρική. Ο «Εσταυρωμένος» και κατά το παρελθόν είχε πραγματοποιήσει και μια άλλη ανθρωπιστική αποστολή με πολλά γυναικεία μπουφάν στην ίδια ιεραποστολή. Οι αποστολές με ανθρωπιστικό υλικό θα συνεχιστούν, εντός και εκτός Ελλάδος, όσο οι συμπολίτες μας θα μας εμπιστεύονται και θα γεμίζουν τις αποθήκες της «Διακονίας» και του «Εσταυρωμένου» υπογραμμίζουν οι πρωτεργάτες της προσπάθειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου