ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ράπερ από την Σκόπελο ετών… 11

ράπερ-από-την-σκόπελο-ετών-11-782006

Η ταλαντούχα Κατερίνα Διομή από τη Σκόπελο είναι η μικρότερη ράπερ της Ευρώπης

Μουσικό φαινόμενο είναι η 11χρονη Κατερίνα Διομή από τη Σκόπελο, η μικρότερη ράπερ της Ευρώπης, που καθηλώνει τους πάντες με το ταλέντο της. Ερμηνεύοντας το τραγούδι με τίτλο «Μητέρα» έγινε γνωστή σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την ομογένεια να περιγράφει με διθυραμβικά σχόλια το ταλέντο της.

Κόρη του Γιάννη Διομή, επιχειρηματία από τη Σκόπελο και της make up artist Σωτηρίας Καλογεράκη, η τρισχαριτωμένη Κατερίνα, μαθήτρια στην έκτη τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, γνώρισε τη ραπ μουσική μέσα από τα ακούσματα του μεγαλύτερου αδελφού της, Δημήτρη, ξεδιπλώνοντας σε πολύ μικρή ηλικία το πολυδιάστατο ταλέντο της, στη μουσική και στο χορό, που κίνησε το ενδιαφέρον στους ανθρώπους του χώρου.

Ο μάνατζερ της Κ Queen, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, Γιάννης Παγανιάς και η εταιρεία του promo paganias ανέθεσε στον στιχουργό Αντώνη Σόφη να γράψει ένα τραγούδι που εκφράζει την ψυχή της. Ο Αρχοντας έγραψε την μουσική και το black siren studio επιμελήθηκε την ηχογράφηση. Το πρώτο της τραγούδι «Μητέρα» κυκλοφόρησε από την Real Music, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με δική της ιδέα θα «ταξιδέψει» το K Pop στην Ελλάδα, το πιο δημοφιλές είδος μουσικής διεθνώς, και στο πλαίσιο αυτό έχουν ετοιμαστεί δύο τραγούδια, το ένα σε συνεργασία με την Ιουλία Κουκουβέ και το δεύτερο με τον Dippy σε παραγωγή του Skyle, που θα κυκλοφορήσει από την Real Music.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με την τρισχαριτωμένη Κατερίνα, η οποία, όπως ανέφερε, αγαπά τη μουσική, είναι άριστη μαθήτρια στο σχολείο και είναι ενθουσιασμένη, διότι της δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με το αγαπημένο της χόμπι. Πολυδιάστατο ταλέντο, με αγάπη στη μουσική, τον χορό και την τέχνη γενικότερα, η μικρή ράπερ είναι προσγειωμένο κορίτσι κι όπως επισημαίνει οι καλύτεροί της φίλοι βρίσκονται στη Σκόπελο, τονίζοντας, παράλληλα, ότι θα ήθελε να ζει μόνιμα στο νησί. Συνεχίζει, στο μεταξύ, τις δραστηριότητες που την ενδιαφέρουν, μπαλέτο, μουσική, ξένες γλώσσες, σκιτσογραφία και όνειρό της είναι να εξελιχθεί μελλοντικά στη μουσική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου