ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στοχευμένη προβολή της Σκοπέλου

στοχευμένη-προβολή-της-σκοπέλου-331202

Προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή η τουριστική ανάπτυξη της Σκοπέλου

Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Σκοπέλου με την εταιρεία Marketing Re:Make πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με στόχο την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μέσα από στοχευμένες δράσεις συνεργασίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν καταρχήν η ενημέρωση ότι η εταιρεία για έναν χρόνο θα συνδράμει μαζί με τον Δήμο στην τουριστική προβολή του νησιού και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πεδίο του μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγγελος Ξηντάρης, η αρμόδια για θέματα τουρισμού Ιωάννα Ευσταθίου και μέλη της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου.

Ο Μάκης Μπίτζιος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο συνεργασίας της εταιρείας με τον Δήμο Σκοπέλου.

Πρόκειται για εταιρεία με εξειδίκευση στο κομμάτι του τουριστικού μάρκετινγκ για προορισμούς, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο θεωρητικό μοντέλο. Σε συνεργασία με τους τουριστικούς Δήμους ξεκινά με την προετοιμασία περισσότερων στοχευμένων δράσεων, που μπορούν να υλοποιηθούν βάση σχεδίου και λαμβάνοντας κάθε φορά υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γενικά οι Δήμοι, προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια και να καταλήξουν στην υλοποίηση στοχευμένων δράσεων τουριστικής προβολής.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει πολυετή συνεργασία με τον Δήμο, αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία του προορισμού, για την καλύτερη δυνατή προβολή του.

Η συνεισφορά της εταιρείας είναι να αναλαμβάνει τις παρουσιάσεις του προορισμού και ποικίλες ακόμη δράσεις, σε συνεργασία με τον Δήμο, τον ΕΟΤ ή με άλλους φορείς.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ευθύμιος Αθανασιάς, ο οποίος μίλησε για τη σπουδαιότητα της προβολής μέσω διαδικτύου, υπογραμμίζοντας ότι ένας σύγχρονος προορισμός πρέπει να έχει σύγχρονη και καλαίσθητη ιστοσελίδα και δυνατή παρουσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συνεργάτες της εταιρίας Re:Make κ.κ. Μπίτζιος και Αθανασιάς παρέλαβαν από την πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου, υλικό και εκατοντάδες συμπληρωμένα ερωτηματολόγια τουριστών που επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι το νησί, για να τα μελετήσουν και να έχουν πλήρη εικόνα και από την πλευρά του επισκέπτη.

Αξιοποιώντας τα ερωτηματολόγια των επισκεπτών με τη βοήθεια των εξειδικευμένων εργαλείων μάρκετινγκ που διαθέτουν, μπορούν να αξιολογήσουν τις κριτικές και συγκρίνοντας τις σύγχρονες τάσεις των τουριστών, να καταλήξουν σε στοχευμένες δράσεις που θα αποδώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου