ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκκλησάκι στη Σκόπελο που σπάει ρεκόρ!

εκκλησάκι-στη-σκόπελο-που-σπάει-ρεκόρ-580560

Εκατό περίπου γάμοι θα τελεστούν το καλοκαίρι στον Αη – Γιάννη της Σκοπέλου

Κατακόρυφη άνοδος σημειώνεται στο ενδιαφέρον πολλών μελλόνυμφων από όλο τον κόσμο για τον Αη – Γιάννη στο Καστρί, το γραφικό εκκλησάκι της Σκοπέλου, που αναμένεται να σπάσει φέτος το ρεκόρ, με εκατό περίπου γάμους στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Το μικρό εκκλησάκι που είναι κτισμένο πάνω σε βράχο με θέα τη θάλασσα, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mamma Mia» που είχε γυριστεί στο νησί και έκτοτε βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα ιστορία του μικρού ναού, που πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα και της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ» που προβάλλεται από τον Alpha. Το μικρό εκκλησάκι «σκαρφαλωμένο» πάνω σε έναν ψηλό βράχο κόβει την ανάσα και όσοι το είδαν είτε στην ταινία, είτε στην τηλεοπτική σειρά, εντυπωσιάστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ το γραφικό εκκλησάκι έχει φέτος την τιμητική του καθώς από την αρχή της σεζόν μέχρι τα μέσα Ιουλίου έχουν ήδη προγραμματιστεί περισσότεροι από εξήντα γάμοι και έπεται συνέχεια.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, επιβεβαίωσε τα προαναφερθέντα, ενώ υπογράμμισε παράλληλα ότι είναι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από πλήθος μελλονύμφων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι φέτος αρχίζουν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά οι γάμοι στο νησί, από τις 2 Μαΐου και αναμένεται να φτάσουν, και ενδεχομένως να ξεπεράσουν, τους διακόσιους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εντεκα χρόνια μετά τα γυρίσματα του «Mamma Μia» το νησί, οι ακτές που αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό της ταινίας εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ όπως εκτιμούν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό τα οφέλη που αποκομίζει η Σκόπελος είναι πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου