ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αναγκαίες οι low-budget εταιρείες

αναγκαίες-οι-low-budget-εταιρείες-755025

Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Σκιάθου τονίζει την ανάγκη συνεργασίας της Περιφέρειας στην προβολή του νησιού

Η ανάγκη συνεργασίας των φορέων με την Περιφέρεια για την κατάρτιση, από κοινού, προγράμματος προβολής της κάθε περιοχής, υπογραμμίστηκε ιδιαιτέρως στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με θέμα την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν φορείς από ολόκληρη την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Σκιάθο, Σκόπελο και Μετέωρα, καταθέτοντας ο κάθε ένας τις προτάσεις του.

Στην ίδια συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Μάκης Κουκουλάκης, οποίος πρότεινε μεταξύ άλλων τα εξής: συνεργασία με low-budget εταιρείες και με κρουαζιερόπλοια, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ανάγκη για συνεργασία της Περιφέρειας με μία εταιρεία Marketing και η διαφοροποίηση του νησιού της Σκιάθου και των υπολοίπων από την Περιφέρεια.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Κουκουλάκης υπογραμμίζει ότι «πρέπει να διαφοροποιηθεί η προβολή της Σκιάθου, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές, διότι η κάθε περιοχή έχει διαφορετικό κοινό».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού εκτιμά ότι πρέπει να ανατεθεί σε εξειδικευμένες εταιρείες η προβολή της Περιφέρειας. Οι εξειδικευμένες εταιρείες, σύμφωνα με τον ίδιο «θα κάνουν ανάλυση κοινού, θα σκιαγραφήσουν την ταυτότητα της κάθε περιοχής και σε κοινή γραμμή με το Δήμο, την Περιφέρεια και την Ενωση Ξενοδόχων, θα καταρτίσουν το αντίστοιχο πρόγραμμα προβολής του κάθε προορισμού». Μετά την κατάθεση των προτάσεων, αναμένονται τα αποτελέσματα της σύσκεψης και θα οριστεί εκ νέου συνάντηση.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου