ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία

μεγάλη-φιλανθρωπική-συναυλία-541560

Απόψε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης για την ενίσχυση του «Make A Wish»

Μία μεγάλη αγκαλιά και μία ευχή για τα παιδιά, που στηρίζει η διεθνής οργάνωση «Make A Wish», ανοίγουν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στη φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη και Ανθίμου Γαζή.

Ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», σε συνεργασία με τη «Make A Wish – Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος», διοργανώνουν μεγάλη μουσική συναυλία τοπικών καλλιτεχνών με εισφορά εισόδου 6 ευρώ. Ολοι οι συντελεστές της εκδήλωσης προσφέρθηκαν και συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη.

Θα εμφανιστούν οι παρακάτω γνωστοί καλλιτέχνες της περιοχής, κατόπιν πρωτοβουλίας και παρότρυνσης του Νίκου Κερασιώτη, που θα ακουστεί με το κλαρίνο του.

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Δημήτρης Γακιόπουλος, Κώστας Ζεμπίλας, Κώστας Ιγγλέζος, Γιώργος Μαγαλιός και Γιώργος Πάγκαλος. Οι μουσικοί Στέφανος Γεωργίου, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Κώστας Καραδέμητρος, Κώστας Μούτος, Αναστασία Λύτρα, Φώτης Σκαμαγκούλης, Κώστας Γεδίκης, Λαυρέντης Νίτης και Νίκος Νίτης. Ποντιακά θα αποδώσουν ο 8χρονος Αβραάμ Λορδόπουλος με τη λύρα του και ο πατέρας του Λορδόπουλος Γιώργος στο τραγούδι.Τη μεγάλη μουσική εκδήλωση θα κλείσουν κοριτσάκια ντυμένα Λαζαρίνες από το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου για να δώσουν και το στίγμα της ημέρας.

Τα ηχητικά είναι προσφορά του Γιάννη Σαλάχα, ενώ συνέβαλαν το 3ο Γενικό Επαγγελματικό Λύκειο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Το «Make A Wish» εκπληρώνει ευχές, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το «Make A Wish» είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. «Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες.

Από το 1996, που ιδρύθηκε, το «Make A Wish – Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος» έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές» υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι του οργανισμού.

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες αφιλοκερδώς καλλιτέχνες προσκαλούν όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας να αγκαλιάσουν την αποψινή εκδήλωση, καταβάλλοντας τη μικρή εισφορά των 6 ευρώ, παράλληλα όμως γεμίζοντας αισιοδοξία τους εθελοντές και εκπληρώνοντας τους σκοπούς της οργάνωσης «Make A Wish».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου