ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία η γιορτινή συνεστίαση του Πολιτιστικού- Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου

με-επιτυχία-η-γιορτινή-συνεστίαση-του-608882

Εορταστική συνεστίαση και κοπή πίτας, πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο «Παράλιο» στον Αναυρο, με μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση και με το κέφι να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ο πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη, που συμμετέχουν συστηματικά στις δράσεις του συλλόγου και συμβάλλουν στην επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, αλλά και όλους τους φίλους του συλλόγου που συμμετέχουν πάντα με θέρμη και ενθουσιασμό σε όλες τις εκδηλώσεις.

Παρουσίασε τους συνεργάτες, εκπαιδευτές του συλλόγου, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Μαρία Γκογκινούδη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, η οποία επιμελείται τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών, το τμήμα εκμάθησης Κρητικών παραδοσιακών χορών, που φέτος είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, με δύο τμήματα και τα τμήματα γυμναστικής γυναικών. Επίσης λειτουργεί και τμήμα στο πολιτιστικό κέντρο της Νέας Δημητριάδας και της Νεαπόλεως.
  • Αγγελική Κοντοπούλου, χορωδός που επιμελείται τα τμήματα χορωδίας του συλλόγου.
  • Κωνσταντίνα Γκίκα, νηπιαγωγός, που επιμελείται τα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής παιδιών.
  • Σταυρούλα Τσιγγινούδη και Στέλλα Ζώιρα, υπεύθυνες της θεατρικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής συνεστίασης της κοπής της πίτας, εμφανίστηκαν τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών που λειτουργούν στο σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Ζαρκάδας- Βεργής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Ιωάννα Ζωμένου, ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του, η Αικατερίνη Παπανάτσιου έστειλε με επιστολή της ευχές της για καλή και δημιουργική χρονιά, καθώς και η πολιτευτής Ζέτα Μακρή.

Η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου είναι την Τσικνοπέμπτη, στην πλατεία Χρυσοχοϊδη, η οποία έχει γίνει θεσμός, καθώς πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος μεγαλώνει η εκδήλωση, καθώς συνδιοργανώνεται με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, όπου θα ψηθούν 3.000 σουβλάκια και θα γίνει μεγάλο γλέντι παρέα με την τοπική, παραδοσιακή ορχήστρα με τους Κωνσταντίνο Μούτο, Νίκο Κερασιώτη, Αναστασία Λύτρα και Φανή Μπαρμπή. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου