ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον Ομιλο Φιλάθλων η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

στον-ομιλο-φιλάθλων-η-παε-νίκη-βόλου-760508

Από τον Απρίλιο λειτουργεί σε νέα διεύθυνση ο ιστορικός Ομιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου, ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό τα γραφεία του ιστορικού συνδέσμου είναι και πάλι ανοιχτά τον τελευταίο μήνα.

Στην οδό Μαιάνδρου και λίγα βήματα από το «Π. Μαγουλάς» βρέθηκε το βράδυ προχθές Δευτέρα αντιπροσωπεία της κυανόλευκης ΠΑΕ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Καραγεωργόπουλο, όπως και τον προπονητή Στάικο Βεργέτη.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων συνομίλησε είτε λίγο είτε πολύ με όλους τους παρευρισκόμενους, εκμαιεύοντας όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία της ομάδας, ενώ για αρκετή ώρα συνομίλησε και με τον ζωγράφο Αλέκο Μωραϊτίδη, που έχει φιλοτεχνήσει πολλούς από τους πίνακες που βρίσκονται και πάλι στον Ομιλο και πρόσφατα στο «Π. Μαγουλάς».

Πλήθος κόσμου ανέμενε με ενθουσιασμό τους ανθρώπους της ομάδας και ο πρόεδρος του Ο.Φ. Νίκης, Παναγιώτης Αθανασίου, στο ξεκίνημα της συνάντησης ξενάγησε τους επίσημους προσκεκλημένους στα γραφεία του συνδέσμου και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Αθανασίου σχολίασε για την ξεχωριστή επίσκεψη: «Στο πλαίσιο των επισκέψεων της ΠΑΕ στους συνδέσμους φιλάθλων της Νίκης Βόλου, ήρθε και η σειρά μας, να μας επισκεφθούν στον νέο μας χώρο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξέφρασαν την επιθυμία να έρθουν να δουν τι γίνεται εδώ, τι σκοπό έχει ο Ομιλος, τι προσδοκά και ποιες είναι οι προσδοκίες όχι μόνο οι δικές μου, αλλά και όλων των μελών. Η δική μας στήριξη θα είναι αμέριστη ως προς την ΠΑΕ φυσικά και όχι μόνο. Ας μην ξεχνάμε πως η Νίκη έχει πίσω της ένα σωρό αθλήματα. Το μπάσκετ, το πόλο, το βόλεϊ κ.ά. Εμείς θα κοιτάξουμε ως Ομιλος Φιλάθλων της Νίκης Βόλου που μετρά 46 χρόνια ζωής να στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο όλα τα τμήματα» για να συμπληρώσει: «Συνάντηση όπως αυτή από τους ανθρώπους της ΠΑΕ δεν έχουμε δει στο παρελθόν και για τον λόγο αυτό την καθιστά ξεχωριστή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βεργέτη που βρίσκεται εδώ όπως και τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου και τον αντιπρόεδρο κ. Βενέτη. Η Νίκη σε τέσσερα χρόνια συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, αναλλοίωτη, ανόθευτη και προχωράμε».

Βεργέτης: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητα της Νίκης»

Ο προποντής Στάικος Βεργέτης μιλώντας προς τα μέλη του Ομίλου αναφέρθηκε στο προϊόν του ποδοσφαίρου όπως είναι σήμερα και από την άλλη στην ιστορία της Νίκης Βόλου, χαρακτηρίζοντάς τη «βαριά», τονίζοντας πως πρέπει χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας και χωρίς να σβήσει την ιστορία της να προσπαθήσει να επιπλεύσει μέσα σε αυτό το χάος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο με όλα αυτά που γίνονται. «Εμείς είμαστε σε μια στάση αναμονής για να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, η αγωνία μας έχει βαρέσει κόκκινο. Είχαμε τρεις αγωνιστικές να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και μας το κόψανε. Ολο αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο έχει πάρει άλλη μορφή. Υπάρχει μεγάλη εμπορευματοποίηση. Υπάρχουν τα συμβόλαια, οι μάνατζερ και όλα αυτά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε και την ταυτότητα της Νίκης, την ιστορικότητα και όλα αυτά που κρατούν τη Νίκη, αλλά και να επιπλεύσουμε στον χώρο του ποδοσφαίρου γιατί θέλουμε να τη δούμε σε επαγγελματικές κατηγορίες. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι πως εγώ ως προπονητής δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα και να λέω φανφάρες. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ δεν είναι νίκες, αλλά μπορώ να υποσχεθώ πως θα βάλω τους παίκτες στη διαδικασία πως: «Φίλε, παίζεις για τη Νίκη Βόλου αυτή τη στιγμή και θα δώσεις την ψυχή σου θες δεν θες». Θέλω να σας συγκινεί η προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά στο γήπεδο κι αν νικήσαμε τη μία Κυριακή και την άλλη όχι να φύγετε από το γήπεδο χαρούμενοι γιατί τα παιδιά μας «μάτωσαν» τη φανέλα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου