ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τη Δευτέρα η γενική συνέλευση

τη-δευτέρα-η-γενική-συνέλευση-9911

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΝΙΚΗ, από τη σύστασή της όπως ανακοινώθηκε και επίσημα και θα γίνει στις 6 Ιουλίου, στις 18:00 και στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ στα θέματά της είναι και η εκ νέου αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου…

Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση των μετόχων της. Θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», στις 18:00 και τα θέματα ημερήσιας διάταξής της θα είναι τα εξής:

1) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης.

2) Απόφαση για εκ νέου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

3) Διάφορα θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στη συγκεκριμένη ΓΣ, πέρα από τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ, θα είναι μόνο οι εν δυνάμει μέτοχοι που συμμετείχαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Τη Δευτέρα στη ΓΣ της Νίκης ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου θα προβεί και σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, ενώ η παρουσία του Στάικου Βεργέτη θα επισημοποιήσει τη συνέχεια της συνεργασίας με τον πετυχημένο Αρκά προπονητή.

Στο μεταξύ αναβολή για τις 10 Ιουλίου πήρε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έγκριση του μετοχολογίου που έχει κατατεθεί από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΑ της ΓΓΑ, το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Νίκη προς έγκριση έχει ως εξής: Βασίλειος Βενέτης, Χρήστος Βενέτης, Κοραλία Βενέτη, Αλέξιος Παπακωνσταντίνου, Δάφνη Παπακωνσταντίνου, Έλενα Χαδούλη και Χρήστος Λεμονής από 9,96% έκαστος, Μαρίνα Παπακωνσταντίνου με 7,4% , Νικόλαος Παπαπέτρος με 8,72%, και Νικόλαος Παπακωνσταντίνου με 2,96%.

Στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΑΑ υπήρξαν αναβολές σχετικά με υποθέσεις μετοχικής σύνθεσης των Ιωνικού, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Νίκης Βόλου και Καλαμάτας, ενώ δόθηκε το «οκ» στο Αιγάλεω και στην Τρίγλια.

«Η μάχη της Κλούβας»

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Οι γεννημένοι από το 2008 έως το 2012 μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες και να συμμετάσχουν στο τουρνουά δηλώνοντας συμμετοχή στα τηλέφωνα που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στο “Παντελής Μαγουλάς”, την Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 20:00 για τους μικρούς Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου, γεννημένοι από το 2008 έως το 2012.

Έλα με την παρέα σου να παίξουμε ποδόσφαιρο στο ανακαινισμένο σπίτι της ομάδας της καρδιάς μας και διεκδίκησε το πρωτάθλημα, υπό το βλέμμα του προπονητή της ομάδας μας, Στάικου Βεργέτη. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν!

Η “Μάχη της Κλούβας” ξεκινάει!

Τηλέφωνα πληροφοριών και δηλώσεων συμμετοχής:

Ακης Σουγγάρης 6947321741

Κώστας Καραγεωργόπουλος 6986583839».

Πρόταση για τοιχογραφία

Πρόταση για τοιχογραφία στον εξωτερικό τοίχο του «Π. Μαγουλάς» από την Urban Act κατατέθηκε στην Ερασιτεχνική Νίκη.

Η αναδιαμόρφωση της ιστορικής έδρας της βολιώτικης ομάδας δημιούργησε μεγάλη επιφάνεια τοίχου στην εξωτερική της πλευρά η οποία δίνει τη δυνατότητα στη διεθνή καλλιτεχνική ομάδα να δημιουργήσει μία τοιχογραφία με θέμα που θα αποφασίσει ο Σύλλογος.

Οπως ανάφερε σε σχετικό σχόλιό του στο FB, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης «υπάρχει πρόταση από την Urban Act για τοιχογραφία στο εξωτερικό τοίχο του “Π. Μαγουλάς”. Θέλω τις προτάσεις σας να τις στείλετε στο email του Συλλόγου [email protected] ή στο δικό μου messenger. Υπάρχει ήδη μία πρόταση από το μέλος του ΔΣ Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη»… Εφόσον αποφασιστεί άμεσα το σχέδιο της τοιχογραφίας η Urban Act προλαβαίνει να την ολοκληρώσει εντός Ιουλίου, σε διαφορετική περίπτωση το έργο θα δημιουργηθεί τον Σεπτέμβριο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου