ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε ο Παπακωνσταντίνου συνεχίζεται ο προγραμματισμός

επέστρεψε-ο-παπακωνσταντίνου-συνεχί-24340

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες και πάλι μετά από καιρό ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, με τον προγραμματισμό των κυανόλευκων να συνεχίζεται.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο… ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται μόνιμα και από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει δύο εβδομάδες, θέλοντας να τηρήσει και τα υγειονομικά μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Η «καραντίνα» ωστόσο δεν θα εμποδίσει τον σχεδιασμό των κυανόλευκων, που έχουν το μυαλό τους κυρίως στο θέμα της ανόδου, μιας και μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη νέα και ενιαία Β’ Εθνική, τότε θα «λύσει» τα χέρια της ΠΑΕ σε πολλά ζητήματα.

Οπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι διαφορετικό να συζητά η ΠΑΕ για ανανέωση ή μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή εάν βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και διαφορετικό από το να βρίσκεται στην τρίτη.

Αναφορικά με την επιστροφή του κ. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ραντεβού με παίκτες ή με τον Στάικο Βεργέτη, δεν θα υπάρξουν σύντομα, κάτι που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., όπως γίνονταν εξάλλου τον τελευταίο καιρό. Η πρώτη παρουσία – επανεμφάνιση του κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου, αλλά θα πάρει παράταση, πηγαίνοντας για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Στη Γ.Σ. των μετόχων θα πραγματοποιηθεί όπως αναμένεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οπως έχει γίνει γνωστό προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό η Γ.Σ. θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο «Παντελής Μαγουλάς».

Δεδομένη η παραμονή Βεργέτη

Σίγουρο είναι ότι στη Νίκη η συνέχιση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα για να σχεδιαστεί και η νέα χρονιά με τον τεχνικό που ήδη έχει δώσει το στίγμα του στην ομάδα. Ο τεχνικός της Νίκης Στάικος Βεργέτης έχει κερδίσει άλλωστε την εκτίμηση της διοίκησης των παικτών και του κόσμου και στην πράξη αφού με το που κάθισε στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο και όταν η Νίκη …ήταν πολύ χαμηλά και 5 ματς χωρίς νίκη …κατάφερε να συγκεντρώσει 33 βαθμούς σε 17 ματς (9-6-2) αποδεικνύοντας πως πραγματικά η ΠΑΕ πήρε προπονητή από το λεγόμενο «πάνω ράφι».

Η παραμονή του με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πλέον οι κυανόλευκοι «τρέχουν» προκειμένου να καλύψουν ζητήματα τα οποία είχε εντοπίσει ο Αρκάς τεχνικός από την πρώτη μέρα παραμονής στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου