ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμονή για το καλύτερο αύριο στη Νίκη Βόλου

αναμονή-για-το-καλύτερο-αύριο-στη-νίκη-39670

Σε αναμονή της αναδιάρθρωσης και άλλων μεγάλων θεμάτων είναι στη Νίκη Βόλου περιμένοντας πως το καλύτερο αύριο της ομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει ώς το τέλος του μήνα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη Νίκη περιμένουν να βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία κι από κει και πέρα τα μεγάλα θέματα θα είναι ο προγραμματισμός, η συνέχεια με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη, το γηπεδικό και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μάλιστα πολλοί περιμένουν τη Γενική Συνέλευση, ενώ το Μ.Κ. της ΠΑΕ είναι τώρα 300.000 ευρώ και οι 153 μέτοχοι θα ενημερωθούν από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Παπακωνσταντίνου για την επικείμενη αύξηση, αφού στόχος είναι η ομάδα να «μεγαλώνει» σε όλους τους τομείς…

Επίσης στη Νίκη θεωρούν ότι στην Γ.Σ. θα είναι σε θέση να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη. Στο μεταξύ τον δρόμο της επιστροφής προς τις πατρίδες τους παίρνουν πλέον σχεδόν όλοι οι παίκτες και κυρίως οι αλλοδαποί, αφού το πρωτάθλημα της Football League διεκόπη οριστικά και αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν.

Μετά τους Ισπανούς Κρούθ και Ντομίνγκεζ χθες αναχώρησε από Αθήνα και μέσω Άμστερνταμ για την Αργεντινή και ο Μάρτιν Μπαταγίνι που αποχαιρέτησε τα μέλη της Νίκης, με διάθεση για… επιστροφή όταν χρειαστεί και με φωτογραφία με τον τεχνικό διευθυντή της Νίκης Βόλου, Ρήγα Στύλα, που ρυθμίζει τα πάντα αν και χθες εμφανίστηκε ένα αθηναϊκό δημοσίευμα που τον «παρουσίαζε» να συζητά με ομάδες της Σουπερ Λίγκα 2.

Από τη Νίκη το σχόλιο σε αυτό το δημοσίευμα ήταν…. «ουδέν σχόλιο προς τον παρόν»… ενώ το «ουδέν σχόλιο» ήταν και η απάντηση του ιδίου του Ρήγα Στύλα που όμως άφησε να εννοηθεί ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και προς το παρόν εργάζεται για να ρυθμίσει και τον τρόπο μετάβασης στην Αργεντινή του Τόνι Ροχάνο.

Ο Ρήγας Στύλας παραμένει σε επαφή με τους παίκτες περιμένοντας να δει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση λέγοντας ότι όλοι όσοι έχουν φύγει περιμένουν να επιστρέψουν και να συνεχίσουν στην ομάδα. Μάλιστα ο επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής της Νίκης υποστήριξε ότι δεν έχει μιλήσει με άλλες ομάδες και «όσα γράφονται ίσως να ερμηνεύουν το ότι έχω πει για το ότι του χρόνου θα είμαστε ΣΛ 2 αλλά με τη Νίκη».

Θυμίζουμε ότι οι επιλογές των ξένων της Νικης από τον Ρήγα Στύλα ήταν επιτυχημένες αφού ο Ροχάνο έγινε ο πρώτος Αργεντινός που καταφέρνει να είναι στη μεγάλη λίστα των πρώτων σκόρερ της Νίκης αφού σκόραρε φέτος 8 φορές παίζοντας σε 17 ματς και εκτός του Ροχάνο «ξεχώρισαν» και οι επίσης Αργεντινοί Λούκας Γκαρσία (19 συμμετοχές ), Σεμπάστιαν Καμπαγέρο (13) και Μαρτίν Μπαταγίνι (8), ενώ σε 20 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Ισπανός Αλεξ Κρουθ και σε 19 ματς ο Ντομίνγκεθ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου