ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Καλύτερη στιγμή η νίκη στο ντέρμπι

καλύτερη-στιγμή-η-νίκη-στο-ντέρμπι-43182

Ο Βασίλης Βοσνιάδης κάνει τον απολογισμό του και θέλει να παραμείνει στη Νίκη Βόλου

Γιος του… κυρ Αλέκου, ο Βασίλης Βοσνιάδης βρέθηκε στα χνάρια του πατέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου τη φετινή περίοδο, θέλοντας να συνεχίσει στα κυανόλευκα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Γεννημένος σε μια άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια, με πατέρα προπονητή και αδερφό επίσης ποδοσφαιριστή, ο Βασίλης Βοσνιάδης ασχολήθηκε από μικρός με τη στρογγυλή θέα.

Πλέον, σε ηλικία 24 ετών και με ύψος 1:85 ασχολείται από τα 5 του με το ποδόσφαιρο και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν μέλος της Νίκης Βόλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε για την πορεία του στο ποδόσφαιρο, τους φίλους που έκανε, το συναίσθημα να έχεις αντίπαλο τον αδερφό σου αλλά και τους στόχους του. Αναλυτικά

Για την πορεία του: «Ξεκίνησα 5 χρόνων από την ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη από την οποία ξεκίνησε και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Αγωνίστηκα κατά σειρά σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Θερμαϊκό Θερμής, Αγιονέρι, Ηρακλή Αμπελόκηπων, ΑΟ Καρδίας, Μακεδονικό, Πιερικό, ΑΟ Καβάλας, Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου».

Για την πιο όμορφη στιγμή του μέχρι σήμερα: «Η πιο ωραία ποδοσφαιρική μου στιγμή ήταν η φετινή νίκη μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενα μεγάλο ντέρμπι που βρισκόμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση με την ομάδα μου και μετά από την νίκη αυτή η ομάδα μας έκανε μια μεγάλη αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τους στόχους του: «Οι στόχοι που θέτω για τον εαυτό μου είναι κάθε μέρα να βελτιώνομαι και σκαλί σκαλί να καταφέρνω να ανεβαίνω επίπεδο».

Για το αν θέλει να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου: «Θα ήθελα να μείνω στην Νίκη Βόλου αν είμαι στα πλάνα του προπονητή και της διοίκησης. Η Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη χρόνια».

Για τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει: «Έλληνα ποδοσφαιριστή τον οποίο θαυμάζω είναι ο Χολέμπας, ο οποίος είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αριστερά μπακ που έχει παίξει και στην Εθνική μας. Ξένο αριστερό μπακ αυτής της εποχής είναι ο Κολάροφ της Ρόμα. Θαυμάζω τον τρόπο παιχνιδιού του. Είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ με τρομερές δυνάμεις και έχει ένα από τα καλύτερα αριστερά πόδια».

Για τους φίλους που έκανε στο γήπεδο: «Οι παίκτες που είχαμε στενή επαφή αυτό το χρόνο στη Νίκη Βόλου ήταν ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ηταν σαν μεγάλος αδερφός για μένα. Με συμβούλευε και με βοηθούσε πολύ. Με τον Σάββα Κυριακίδη, παρότι ανταγωνιζόμασταν στην ίδια θέση είχαμε πολύ καλή σχέση και με συμβούλευε καθώς είναι πιο έμπειρος από μένα και συνυπήρχαμε στα δωμάτια των αποστολών πολλές φορές. Επίσης, ο Κώστας Κυριακίδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, όπως και ο Κώστας Καρακώστας, που αν και νεαρός είναι ένα πολύ ώριμο παιδί για την ηλικία του, και ο Μανώλης Αλιατίδης».

Για τον αδερφό του: «Ο αδερφός μου είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εδώ και μια δεκαετία. Είναι ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καθώς είχε πολύ θετική επιρροή σε μένα. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Βέροια και φέτος παίξαμε αντίπαλοι».

Για τον πατέρα του: «Είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με βοήθησε παρά πολύ καθώς ο πατέρας μου ποτέ δεν ήθελε να μου «φουσκώσει» τα μυαλά. Με συμβούλευε και εντός γηπέδου, αγωνιστικά δηλαδή, αλλά ακόμη περισσότερο με συμβούλευε εξωαγωνιστικά στη συμπεριφορά μου σαν αθλητή και σαν άνθρωπο καθώς είναι γνωστής του αντικειμένου».

Για τον ελεύθερο χρόνο του: «Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να είμαι με τους φίλους μου και την κοπέλα μου να βλέπουμε ταινίες στο σινεμά η και στο σπίτι να παίζω PlayStation και να μαγειρεύω. Εφόσον το πρωτάθλημα της FootballLeagueτελείωσε οριστικά, σκοπεύω να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά για λίγες μέρες και στη συνέχεια να ξεκινήσω προπονήσεις για να είμαι έτοιμος για τη νέα χρόνια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου