ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωση συνεργασίας με Κόπανου και Ιωάννα Τότση

ανανέωση-συνεργασίας-με-κόπανου-και-ι-762157

Στα κυανόλευκα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, θα συνεχίσουν οι Αννα Μαρία Κόπανου και Ιωάννα Τότση, με την Δ.Ε. να ανακοινώνει την παραμονή των δύο παικτριών. Αναλυτικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τις Αννα – Μαρία Κόπανου και Ιωάννα Τότση.

Η Κόπανου αγωνίζεται με τα κυανόλευκα για πέντε συνεχόμενα χρόνια, αποτελώντας με το χαρακτήρα, το ήθος της καθώς και τις αθλητικές της ικανότητες μια αξιόπιστη λύση όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο. Αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 με έφεση στην αμυντική προσήλωση και στο σκοράρισμα κοντά στο καλάθι.

Η Τότση θα αγωνίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτελώντας το βασικό οργανωτή της ομάδας μας καθώς οι περισσότερες επιθέσεις ξεκινούν από τα χέρια της. Διακρίνεται για τα οργανωτικά, τα αμυντικά της καθήκοντα καθώς και το πάθος της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Δ.Ε γυναικών εύχεται και στις δύο αθλήτριες καλή χρονιά με υγεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου