ΛΑΡΙΣΑ

Πάνδημο το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βάλλα

πάνδημο-το-τελευταίο-αντίο-στον-δημοσ-591485

Πάνδημο ήταν το τελευταίο αντίο που είπαν εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι στον Λαρισαίο δημοσιογράφο Δημήτρη Βάλλα ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, χτυπημένος από την επάρατο.

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας και φορέων, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, για να αποχαιρετίσουν μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φυσιογνωμίες της Λάρισας για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Ο Δημήτρης Βάλλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1956. Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986. Μία ολόκληρη ζωή μάχιμος ρεπόρτερ, που λάτρευε το κυνήγι, το ψάρεμα, τη φωτογραφία και τη ορειβασία. Από τους πιο γνωστούς Ραδιοερασιτέχνες στο πανελλήνιο στα μεσαία κύματα.

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες.

Εκτός από κείμενα έγραφε και στίχους που μελοποιήθηκαν κι έγιναν τραγούδια από Λαρισαίους συμπολίτες τους. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας «Φορτούνα» Κουτσοχέρου.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου