ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της 59χρονης Λαρισαίας που εξαφανίστηκε από την Κυριακή

μεγάλη-επιχείρηση-εντοπισμού-της-59χρο-591660

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλέβιστα η οποία αναζητείται από την περασμένη Κυριακή από τους οικείους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, στους άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που έχουν αναλάβει την υπόθεση καθώς εκεί δηλώθηκε η εξαφάνιση, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια πληροφορία που να οδηγεί άμεσα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έτσι, οι πρώτες έρευνες έχουν εστιαστεί κοντά στο πατρικό σπίτι της 59χρονης που διέμενε στη Λαμία και είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες. Κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ “χτενίζει” την περιοχή στο ποτάμι κοντά στη ΔΕΥΑΛ, ενώ παράλληλα επιχειρεί και με βάρκα.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Το onlarissa.gr επικοινώνησε την Τρίτη με τον ίδιο οποίος δήλωσε ότι η αδερφή του για οικογενειακό θέμα ήρθε από την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα και διέμενε μόνη της στο πατρικό της σπίτι. Το μεσημέρι συνέφαγε με τους οικείους της, και έπειτα πήγε να ξεκουραστεί στο πατρικό της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο αδερφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Μισή περίπου ώρα αργότερα, 6.45 το απόγευμα της Κυριακής, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε παραμένει κλειστό με την ίδια να αγνοείται.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης έχει έρθει στη Λάρισα με τα παιδιά τους και όλη η οικογένεια ζουν ώρες μεγάλης αγωνίας.

Η οικογένεια έχει κάνει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας από την Κυριακή.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου