ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στόχος το ελκυστικό ποδόσφαιρο

στόχος-το-ελκυστικό-ποδόσφαιρο-398427

Ο Λ. Μπίλης θέλει να δημιουργήσει επιθετικό σύνολο, που θα αγωνίζεται με γρήγορο τρόπο παιχνιδιού

Πάνω στη φυσική κατάσταση, την ταχυδύναμη και την τακτική δουλεύει κυρίως ο Λεωνίδας Μπίλης μαζί με τους κυανόλευκους ποδοσφαιριστές στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η Νίκη Βόλου κατάφερε -χάρη στον προγραμματισμό της- να βάλει από νωρίς τις βάσεις της νέας περιόδου και πλέον δουλεύει πάνω στη συνοχή του ρόστερ και τη βελτίωση.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μια ομάδα που θα αγωνίζεται με επιθετικό και γρήγορο τρόπο παιχνιδιού και θα προσελκύσει τον κόσμο της Νίκης θέλει να δημιουργήσει ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει μείνει ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα των προπονήσεων όσο και από την εικόνα στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ, πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η Νίκη θα προσελκύσει πολύ κόσμο, ο οποίος θα χαίρεται το παιχνίδι της, όπως είχε τονίσει μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, έχοντας ως αρχικό μέλημα να «δέσει» το ρόστερ ως σύνολο.

«Δεδομένου της εποχής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την προσπάθεια, αλλά και από το ρυθμό των ποδοσφαιριστών. Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι η νέα Νίκη είναι εδώ και θα είναι σκληρή και δυνατή απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Διακρίνω στους παίκτες διάθεση και πείσμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι αυτή η Νίκη θα προσελκύσει πολύ κόσμο, ο οποίος θα χαίρεται το παιχνίδι της», ήταν τα λόγια του Λ. Μπίλη μετά το φιλικό απέναντι στους Νέους του ΠΑΟΚ.

Στο προπονητικό κέντρο της Ημαθίας, οι κυανόλευκοι δουλεύουν σκληρά, δείχνοντας διάθεση και όρεξη, προκειμένου να πετύχουν το αποτέλεσμα που προσδοκά ο προπονητής και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής, η πρώτη σέντρα θα δοθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Η Νίκη Βόλου, ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος θα αγωνιστούν στην κατηγορία, εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Λάρισας, αφού εγκρίθηκε η προσωρινή μετακίνησή τους στον όμορο νομό, μετά τα συμβάντα με την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Φιλικό με Πανσερραϊκό

Μετά την ανακοίνωση του φιλικού με τα Τρίκαλα το Σάββατο, 22 Αυγούστου (6 μ.μ.) στο «Π. Μαγουλάς», αλλαγή προέκυψε στο πρόγραμμα των παιχνιδιών προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, ακυρώθηκε το φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, και θα «κλειστεί» δυνατό ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό, πιθανότατα για την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Αυγούστου, στη Νάουσα.

Μέχρι αύριοτα διαρκείας

Μέχρι αύριο Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα μπορούν να αιτούνται για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ (Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου