ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δουλειά και μόνο δουλειά

δουλειά-και-μόνο-δουλειά-402354

Θετικά τα στοιχεία του πρώτου φιλικού της Νίκης Βόλου στη Νάουσα

Μετά την εικόνα του πρώτου φιλικού στα 3-5 Πηγάδια και τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Νίκης Βόλου συνεχίζει τη δουλειά με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου, που θα αποδειχθεί ικανό να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την όρεξη των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τόνισε πως ο τρόπος παιχνιδιού των κυανόλευκων θα προσελκύσει το κοινό. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός:

«Δεδομένου της εποχής και του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του στις 5 Ιουλίου και εμείς 10 μέρες αργότερα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την προσπάθεια, αλλά και από το ρυθμό των ποδοσφαιριστών. Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι η νέα Νίκη είναι εδώ και θα είναι σκληρή και δυνατή απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Διακρίνω στους παίκτες διάθεση και πείσμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι αυτή η Νίκη θα προσελκύσει πολύ κόσμο, ο οποίος θα χαίρεται το παιχνίδι της».

Από την πλευρά της, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζει επιτυχημένο το φιλικό, με την κυανόλευκη ομάδα να εφαρμόζει τα ζητούμενα. Αναλυτικά:

«Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 26/07 στα 3-5 Πηγάδια, η ομάδα της ΝΙΚΗΣ επικράτησε με 1-0 της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Ηταν ένα επιτυχημένο φιλικό, από το οποίο η τεχνική ηγεσία έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία της στους νέους παίκτες με βασικά χαρακτηριστικά τη συνεχή πίεση, την κατοχή της μπάλας και το δημιουργικό παιχνίδι.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα άρχισε να εφαρμόζει τα ζητούμενα, δημιούργησε τουλάχιστον πέντε (5) ευκαιρίες με τους Ταουσιάνη (είχε οριζόντιο δοκάρι στο 15΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ), Κανταρτζή, Γκίκα, Κανελλόπουλο (2 φορές).

Στο 2ο ημίχρονο με άλλη ενδεκάδα, η ΝΙΚΗ ξεκίνησε με γκολ (48΄), με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Balarambe, μετά από ανατροπή του Azeez. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν κάπως τη συνοχή της ομάδας, η οποία όμως παρέμενε κυρίαρχος του αγώνα, χάνοντας ακόμα τρεις (3) ευκαιρίες με τους Azzez, Balarambe και Γεωργιάδη.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε προς το τέλος του αγώνα έχοντας ένα δοκάρι στο 85΄ με σουτ και άλλη μία ευκαιρία που εξουδετέρωσε ο Παπουρτζής. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ένα μήνα προετοιμασίας.

Η αρχική ενδεκάδα ήταν η εξής: Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Ταουσιάνης, Γκίκας, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς.

Ενδεκάδα β’ ημιχρόνου: Παπουρτζής, Κεμάλι (65΄ Αλεξανδρής), Πασκούλεφ ( 65΄Λάμπρου), Αντζούρης, Αναστασίου Γεωργιάδης, Γιουβανέλλης, Αζίζ (65΄ Βουρδάκης), Αποστολίδης (65΄ Μπλούχος), Κόλα ( 80΄ Collard), Μπαλαράμπε».

Χωρίς προγραμματισμένο φιλικό θα συνεχιστεί αυτή η εβδομάδα για τη Νίκη Βόλου, με το Λεωνίδα Μπίλη να ρίχνει το βάρος στις προπονήσεις, δουλεύοντας στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Το επόμενο κλεισμένο φιλικό είναι αυτό απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων, την Πέμπτη, 6 Αυγούστου, στο Στάδιο Φαρσάλων.

Αναλυτικά, τα προγραμματισμένα φιλικά των κυανόλευκων:

  • Πέμπτη 06/08/2015 (Στάδιο Φαρσάλων) Αχιλλέας Φαρσάλων – Νίκη Βόλου
  • Κυριακή 09/08/2015 (Π. Μαγουλάς) Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος
  • Πέμπτη 13/08/2015 (Π. Μαγουλάς) Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης
  • Παρασκευή 14/08/2015 (Γήπεδο Νέας Αγχιάλου) Πύρασος – Νίκη Βόλου
  • Κυριακή 30/08/2015 (Π. Μαγουλάς) Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τελευταίες ημέρες για τα διαρκείας

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα μπορούν να αιτούνται για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου. «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ (Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου