ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Υπό βροχή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

υπό-βροχή-η-παρέλαση-της-28ης-οκτωβρίου-40550

Ο καιρός αυτή τη φορά δεν έκανε την χάρη σε όσους παρέλασαν αλλά και σε όλους θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση στην Καρδίτσα.

Η βροχή που έπεφτε από τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, περιόρισε την συμμετοχή του κόσμου. Ζεστό ήταν το χειροκρότημα ωστόσο απ’ όσους παρέστησαν στην παρέλαση εμψυχώνοντας την προσπάθεια των συμμετεχόντων.

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου ξεκίνησε με την Έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία με τη φροντίδα του Α.Δ. Φρουράς και με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας.

Ακολούθησε η Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κα Τζουνάκου Μαρία, Φιλόλογο του 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Στη συνέχεια είχαμε την Επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο και κατάθεση στεφάνων από την Υφυπουργό Υγείας Κα Κατερίνα Παπακώστα Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και λοιπούς φορείς.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη παρουσία των επισήμων, τμημάτων Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθν. Αντίστασης, Ε.Ε. Σταυρού, μαθητών, σπουδαστών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων, Κ.Ε.ΣΝ. Στη Στρατιωτική Παρέλαση το Γενικό Πρόσταγμα είχε ο Ταγματάρχης Πεζικού Νάκος Ηλίας με το επιτελείο του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου