ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Έθαψε στο έδαφος μισό κιλό ηρωίνης

κέρκυρα-έθαψε-στο-έδαφος-μισό-κιλό-ηρω-276228

Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 110 ευρώ και δύο ΙΧ

Δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον ακολουθούσαν βήμα προς βήμα από απόσταση ένας 56χρονος Έλληνας κι έτσι τους οδήγησε στην αγροτική έκταση όπου είχε θάψει στο έδαφος συσκευασίες με σημαντική ποσότητα ηρωίνης.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και κατά την έρευνα στην υπαίθρια «καβάντζα» του, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες τυλιγμένες με κολλητική ταινία, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα και στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 80 γραμμάριων, τρείς συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους εννέα γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων, 13 φακελάκια με φαρμακευτικό σκεύασμα και μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 110 ευρώ και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα ως μέσα για τη μεταφορά ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.


Συνελήφθη 44χρονος και στη Χαλκίδα για ναρκωτικά

Με οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Χαλκίδα ένας 44χρονος Έλληνας, στην κατοχή του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων που σκόπευε να διακινήσει, καθώς και εννέα χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου